COVID-19 | China continentală, 47 noi cazuri în ultimele șapte zile

China continentală a înregistrat, în ultimele șapte zile, un număr total de 46 noi cazuri confirmate Covid-19 (vezi grafic), măsuri stricte și strategia „Zero-COVID” confirmând prognozele specialiștilor chinezi care anunțau, la finalul lunii Octombrie a.c., punerea sub control a noului val de infecții în decurs de o lună!

Repet, măsurile au vizat limitarea circulației persoanelor în zonele în care sunt înregistrate noi focare, pe durate determinate, testarea în masa, identificarea, izolarea și tratarea cazurilor pozitive.

Potrivit Comisiei Naționale de Sănătate (NHC), la nivelul Chinei continentale, astăzi au fost raportate 38 de noi cazuri confirmate COVID-19, din care 7 transmisii locale și 31 de import. De asemenea, au fost înregistrate 29 noi cazuri asimptomatice.

La nivelul întregii țări (zona continentală, Hong Kong, Macao, Taiwan), numărul total de cazuri înregistrate la declanșarea epidemiei COVID-19 a ajuns la 127.512 (98.505 în zona continentală). Din total, numărul cazurilor recuperate este de 118.752, reprezentând 93,13%.

Astăzi, China mai are sub observație 3.063 de cazuri confirmate Covid-19, din care 11 în stare gravă.

Numărul total al deceselor înregistrate la nivel național, de la declanșarea epidemiei, este de 5.697, UN DECES în ultimele 19 zile, (cu 4.636 cazuri în zona continentală, ZERO DECESE din ianuarie 2021).

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Înţelege China, Problema Taiwan, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la COVID-19 | China continentală, 47 noi cazuri în ultimele șapte zile

  1. Ioan ULBS spune:

    Salut Dan interesante posturi in conditiile in care in EU e mai greu sa gasesti surse nepropagandiste. Inteleg ca tactica e de a identifica pers. infectate pe baza de teste masive si autoizolare. Care e situatia acolo, exista ‘campanie de vaccinare’ si limitarea unor drepturi pe baza acesteia? Multumesc cele bune

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.