CONTACT

Pentru trimiterea unui mesaj, cel mai simplu este să postaţi un gând la oricare dintre texte. Automat, mesajul dumneavoastră va ajunge la mine.
Daca doriţi să îmi scrieţi direct, vă rog să folosiţi adresa de e-mail: dan_tomozei@yahoo.com
sau formularul de mai jos:

11 răspunsuri la CONTACT

 1. DAN SPRANCEANA spune:

  Nu v-am cunoscut pina acum. Am urmarit discutia purtata via Skype cu Ion Cristoiu. Rezonez cu modul dumneavastra de gindire. O sa va citesc cu interes blogul si o sa va transmit gindurile mele.
  Mult succes!

 2. Daniel Bulai spune:

  Buna ziua,

  Doresc sa achizitionez un dictionar Roman – Chinez / Chinez – Roman, in care sa gasesc si reguli sau modalitate de pronuntie, dar momentan nu am reusit sa identific unul bun.

  Imi puteti recomanda, va rog frumos, ce as putea cumpara?

  In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat.

  O zi buna,

 3. mocaila spune:

  Felicitari pentru rabdarea de a intretine acest blog, pentru seriozitatea si relevanta articolelor, pentru cartile publicate si pentru toate activitatile tale. Bravo! Tine-o tot asa!

 4. Robert spune:

  Am fost prezent la evenimentul de la biblioteca ASTRA.Felicitari inca o data pentru lansare si va doresc succes in tot ceea ce va propuneti.

  O sa adaug blogul pe pagina mea.

  Robert Vornicescu, Departamentul de Relatii internationale,Stiinte politice si Studii de securitate ULBS

 5. gabriela franga spune:

  Mi-e dor de China,am fost acolo de doua ori cu fetita la tratament..e superb.Mi-asi dorii sa pot traii acolo dar e ca un vis dintr-o alta viata.

  • Dan Tomozei spune:

   Nimic nu este imposibil, aşa cum se spune în mai toate poveştile pentru copii şi oameni mari. Important este să credem în vise şi dorinţe, dar mai ales să nu renunţam la ele, lăsându-le să crească undeva în viitor. Ştiu dorinţele cum să ne conducă pe drumul care duce la visul dorit.

   Dan Tomozei

 6. elena lin spune:

  Frumoasa pagina si interesante articole !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.