Îngăduința ca prostie sinucigașă la PSD!

Liviu Dragnea a ajuns la un pas de realitate. Încă nu este în realitate, așa cum nici guvernarea PSD-ALDE nu se află în realitate. Ce nu reușesc să înțeleagă liderii actualei coaliții parlamentare majoritare este simplitatea cu care se măsoară viaţa (şi) în democraţie: orice pas greşit se plăteşte! Dacă în condiţii de majoritate parlamentară stabilă nu eşti capabil să treci legile justiţiei, să le pui în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, asta arată cât de multă prostie şi lipsă de realism, de pragmatism, domină actuala guvernare. 

Cu toată condescendenţa, Liviu Dragnea şi cei care îl înconjoară suferă de prostie, de prostie sinucigașă! Principala lor grijă este conectată la o minoritate – vorbim de câteva mii de agitaţi, dornici de anarhie – nicidecum la majoritatea care priveşte cum un guvern naţional este hăituit din interiorul şi exteriorul ţării, cu grava complicitate a instituțiilor de forță pe care, potrivit legii, le coordonează, cu complicitatea membrilor de partid care de ani de zile demonstrează că joacă pentru adversari.

Când în Democrație ești condamnat înainte de judecată. Cazul Liviu Dragnea!

Dacă nu dorește să ajungă pe culoarul fostului lider PSD, Adrian Năstase, condamnat cu ZERO PROBE la dosar doar pentru că trebuia dat un exemplu, Liviu Dragnea trebuie să se trezească la realitate și să înțeleagă că România este în război! Un război în care PSD este o țintă generală, iar liderul său – oricare ar fi – una specială. Vezi tot ce s-a întâmplat de la Năstase până azi.

Bună dimineața, domnule Liviu Dragnea! 

Nimic despre condamnarea de ieri, pentru că, dacă ești om normal, cu frică de Dumnezeu (așa cum se laudă românul), manifești reținere până la o decizie finală, irevocabilă.

Dragnea și eroarea de calcul despre guvernare!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Îngăduința ca prostie sinucigașă la PSD!

 1. Floriana spune:

  Neacsu Catalin: intrebarea dumitale sper ca este retorica. Ce rost are sa iesim in strada impotriva justitiei (buna sau rea)? Noi militam tocmai pentru respectarea institutiilor statului si a legislatiei in vigoare. Pentru asta am iesit in strada, cum sa iesim acum sa sustinem vice-versa

 2. neacsucatalin spune:

  Interesant articolul domnule Tomozei. Acum, cu privire la politicienii de astazi, toti au ceva de ascuns, fie ca sunt la guvernare sau in opozitie, nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece, ca unii sunt mai curati ca altii.
  Pot spune ca tin cu Romania, dar atata timp cat legile nu isi fac parcursul lor normal si multe modificari sunt facute prin ordonante de urgenta, e clar ca e ceva putred in parlament si oamenii aia nu stiu nici macar despre ce este vorba, si care este adevarata lor menire acolo.
  Cat despre afirmatia domnului T. Toader, ca nu este inca stabilita o limita pentru abuzul in serviciu, mi s-ar parea justa o suma egala cu salariul minim pe economie.
  Oricum, ce se intampla acum in Romania, in anul centenarului, cand oamenii sunt impartiti in doua tabere, din care una destul de activa, e de rasul lumii.
  Si acum vin cu o intrebare: De ce sustinatorii domnului Dragnea nu au iesit in piata dupa ce au aflat decizia de condamnare a acestuia? Nu se puteau organiza singuri, la fel ca si cei din #rezist cu ocazia OUG13, pentru ca ma gandesc la faptul ca au venit de bunavoie cu putin timp in urma…

 3. Eva Gârleanu spune:

  Fara a fi fanul niciunora as adăuga ….pe unii sa-i proslavim deja condamnați si pe alții sa-i lipsim de prezumția de nevinovatie. Tot nu avem mințile acasă ci pe orientări politice și nu pe rațiune.

 4. bunicaayahuasca spune:

  Ingaduinta este pentru ca ei nu sunt deloc curati si le este frica de dosarele de la DNA si SRI (CIA).

  • Dan Tomozei spune:

   Varianta în care și cei din opoziție sunt în aceeași situație, o găsiți rezonabilă? Oricum ar fi, este umilitor să avem o țară cu lideri șantajabili.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.