TRĂDĂTORILOR, cum vă „simteți”?

Nu voi lungi discuția. Întreb direct: TRĂDĂTORILOR, cum vă „simteți„? Cum vă sunt mâinile în care ați strâns mâna criminalului din umbră? Nu vi s-au uscat și intrat în putrefacție?

Cu aceleași mâini ați apucat să plimbați prin fața ochilor procesul verbal al ședinței de judecată în care martorii și inculpații în dosarul „angajărilor” de la Teleorman nu au declarat un cuvânt incriminator la adresa lui Liviu Dragnea? CEI CARE AU TRADUS MEȘTEȘUGIT declarațiile de martor AU FOST JUDECĂTORII!

Până când Dragnea …

Avocatul Marian Nazat prezintă, pas cu pas, Cronica unei execuții publice. O face pe înțelesul tuturor. Citiți, trădătorilor! Citiţi! Pentru că oricum vă ajunge din urmă nu doar scadenţa, ci mai ales BLESTEMUL celor pe care i-aţi trădat, şi nu doar odată!

Citiți, trădătorilor! Citiţi şi apoi repetaţi: „Vreau să nu mai discutăm despre Justiţie”! (Viorica Dăncilă)

<< Ce to be or not to be, Shakespeare e un biet diletant! Așadar, raționamentul se termină cu semne de întrebare:

– „Or, dacă inculpata a susţinut că a avut printre temele de discuţii şi pe cele referitoare la buget, confirmate de inculpatul Dragnea Nicolae Liviu care, după precizările sale, s-ar fi purtat doar în prezenţa martorei Magheru şi secretarului judeţului, de ce nu ar fi credibilă susţinerea inculpatei Alesu Floarea că ar fi discutat despre situaţia celor două angajate doar cu Liviu Nicolae Dragnea?”;

– „Or, dacă cu inculpata Stoica Anisa Niculina a purtat o discuţie într-un spaţiu aglomerat, după şedinţa biroului permanent, legată de angajarea acesteia, de ce nu ar fi credibilă și susţinerea inculpatei Alesu Floarea potrivit căreia ar fi avut o discuţie pe holul de la ieşirea din sala de şedinţă a Consiliului Judeţean, înainte de începerea conferinţei de presă, referitoare la rezolvarea situaţiei celor două angajate, Botorogeanu Adriana şi Stoica Anisa?”

Mai contează că nefericita instigată, confruntată, în prezența pretoriului de judecată, cu instigatorul, devenit dușmanul poporului cretinizat cu premeditare, a relatat că „domnul Dragnea nu mi-a impus să le ţin angajate pe cele două, puteam să iau o măsură de sancţionare a acestora, dar nu am luat-o.

Clanul Iohannis își arestează adversarii!

Domnul Dragnea NU mi-a reproşat niciodată că, aşa cum am arătat, am sancţionat-o disciplinar pe Stoica Anisa. Arăt că domnul Liviu Dragnea nu mi-a reproşat că am chemat-o la muncă pe Stoica Anisa Niculina.

Când domnul Dumitrescu mi-a spus să o chem la serviciu pe Stoica Anisa nu am discutat acest aspect cu Liviu Dragnea. (…)

Nu, inculpatul Liviu Dragnea nu a exercitat asupra mea niciun fel de constrângere ori presiune pentru menţinerea pe funcţie a celor două persoane.

Nu, nu cunosc ca inculpatul Liviu Dragnea să-şi fi exercitat influenţa din perspectiva celor două funcţii îndeplinite asupra vreunei persoane din conducerea DGASPC Teleorman»” și De față la această discuție între mine și Liviu Dragnea nu a mai fost prezentă nicio persoanăNu pot indica o persoana care să confirme aceste întâlniri și obiectul legat de cele două persoane.”

IOHANNISTAN, țara coborâtă în logica hienelor

Chichițe avocățești, vor ricana viermii necrofagi înmulțiți cu miile pe leșul unei țări sugrumate cu perna statului de drept. Au trebuit trei decenii ca să ne predăm străinilor în chiotele de bucurie ale imbecililor cu atitudine.

Societatea deschisă a închis România în zgomotul asurzitor al cătușelor, ce paradox sinistru! >> din Cronica unei execuții publice

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la TRĂDĂTORILOR, cum vă „simteți”?

  1. Pingback: Duplicitatea lui Năstase, la eliberarea lui Dragnea! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.