Guvernarea fantastică a vindecat 44.991 de infectați covid în 4 zile !!!

Impostură sau incompetență? Ce să însemne performanța Guvernului Iohannis-PNL care anunță că în numai patru zile a vindecat 44.991 de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19?

În Buletinul de presă de ieri, 18 Septembrie, suntem anunțați că „88.235 de pacienți au fost declarați vindecați”. Asta după ce ultima informație legată de numărul celor vindecați a fost prezentată cu patru zile înainte, la 14 Septembrie, când cifra era de 43.244!

În intervalul 15-17 Septembrie, Guvernul Iohannis-PNL a omis să prezinte numărul persoanelor vindecate, menționând în trei comunicate succesive că:

„Datele referitoare la numărul persoanelor declarate vindecate sunt indisponibile la acest moment, urmare a unor actualizări tehnice în sistemul de raportare și în aplicația de centralizare a datelor. Aceste date vor fi comunicate în cel mai scurt timp posibil, imediat ce devin disponibile.”

Ce s-a întâmplat în zilele de 15, 16 și 17 Septembrie?
Cum au fost depistate „erorile” de date și cum s-a ajuns la aproape 50.000 de vindecați scoși parcă din mânecă?

În mod evident, noile cifre vin să se așeze perfect pe obsesia bolnăvicioasă privind organizarea alegerilor locale, peste o săptămână.

Astfel, potrivit comunicatului de ieri, 18 Septembrie:

” …pe teritoriul României, au fost confirmate 110.217 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 88.235 de pacienți au fost declarați vindecați.”

Adică, România mai avea ieri 21.982 de cazuri!

Dacă așa stau lucrurile, pentru ce Guvernul continuă teroarea în școli, spitale, economie?
Nu avem parte, oare, de un joc imposibil de controlat din cauza complicității generale politice și administrative?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.