FOTO – Festivalul lampioanelor 2017, final de sărbătoare!

???????????????????????????????????????????????????????????Potop de lume pe aleile lacului Houhai din Beijing, în seara de sâmbătă a Festivalului lampioanelor, eveniment care încheie cele două săptămâni de petreceri și reuniuni în familie, cu ocazia Sărbătorii Primăverii – Anul Nou chinezesc. Prima Lună plină din noul an calendaristic tradițional agricol, al Cocoșului de foc, a zâmbit reflectând lumina și speranța pentru o nouă și bună zi.

Legendele lampioanelor, în anul Cocoşului de foc

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Descoperind China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Sărbători chinezești, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.