COVID-19 | Lista companiilor autorizate în China să furnizeze kituri de testare

Fiind solicitat din tot mai multe zone din România să sprijin, să intermediez relații sau să furnizez informații și contacte pentru achiziții de produse medicale necesare acestei perioade pandemice, țin să subliniez un fapt: NU MĂ IMPLIC ÎN AFACERI, SUB NICIO FORMĂ ȘI SUB NICIUN TIP DE MOTIVAȚIE FINANCIARĂ!

Pe de altă parte, toți cei care doresc să inițieze relații de afaceri pe domeniul medical, în această perioadă extrem de complicată la nivel global, trebuie să știe un lucru ESENȚIAL: fără sprijinul guvernului de la București, un contact real și susținut cu companiile autorizate în China să deruleze/intermedieze/furnizeze materiale de protecție medicală și aparatură medicală, șansele sunt minime spre zero!

Mai mult, se dovedește faptul că relațiile de înfrățire dintre comunitățile din România cu cele din China nu sunt suficiente pentru a asigura coordonarea transporturilor de donații medicale dinspre China spre România. Pentru că, partea chineză asigură materialele, nu coasturile de transport și procedurile vamale în România. În aceste condiții, apare „dublul B” (blocajul și birocrația), pe care doar guvernul de la București îl poate elimina.

Și încă ceva, LA FEL DE IMPORTANT! Dimensiunea economică a România în spațiul chinez este egală cu ZERO!

România nu mai are nicio afacere, de nicio formă (privată sau stat) în China. Singurele contacte sunt asigurate de o mână de oameni privați, sub cinci!, care cunosc și limba, și specificul, dar mai ales au contactele, relațiile și informațiile necesare pentru a înțelege în timp real evoluția situației din China.

ACUM!

Cei interesați să deruleze cooperări în domeniul medical, în această perioadă, trebuie să știe că guvernul de la Beijing a aprobat o listă cu 23 de companii autorizate la nivel de stat să furnizeze kituri de testare, specifice perioadei critice în care ne aflăm. Cele 23 de companii îndeplinesc toate condițiile de export solicitate de piața europeană, americană și globală. Informațiile sunt transmise tututor reprezentanțelor economice de pe lângă misiunile diplomatice din China, cu toatedetaliile tehnice și de contact aferente.

Apoi, celor 23 de companii se altătură alte câteva mii de producători autorizați la nivel local sau provincial, dar pentru care nu sunt asigurate, în mod automat, toate criteriile solicitate de piață CE.

Administrația Națională a Produselor Medicale (NMPA) din China a aprobat un kit de testare rapidă a reactivilor cu acid nucleic pentru COVID-19, pentru a răspunde în continuare nevoilor de prevenire și control al epidemiilor.

Produsul adoptă captarea țintei specifice ARN și tehnologia de detecție a amplificării temperaturii constante mediate în transcriere în timp real, care permite extragerea și amplificarea acidului nucleic.

Rezultatele pot fi obținute în 90 de minute și pot fi realizae teste paralele, pentru a îmbunătăți eficiența acestuia.

Până în prezent, NMPA a aprobat 15 kituri de testare a reactivilor de acid nucleic și opt kituri de testare a reactivului de anticorpi pentru COVID-19.

Mai mult, Administrația Națională a Produselor Medicale (NMPA) din China a emis cerințele și standardele de reglementare pentru kiturile de testare a reactivilor coronavirus și echipamente de protecție din China, care pot fi consulate AICI (EN).

Mai jos, aveți lista companiilor chineze autorizate NMPA.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Români în China, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.