A 11-a poruncă: Să nu respecți Constituția!

Cine mai sunteți voi, toți cei care priviți nepăsători, cum țara este dezrădăcinată din propria conștiință? Ce mai sunteți voi, toți cei care tăceți, atunci când țara este tranșată între copii dispăruți și școli închise? Ce mai știți despre voi, toți cei care prin indiferență răstigniți în uitare istoria scrisă cu sânge și jertfă?

Ăsta nu mai este un blestem al străinilor, de ceva vreme a devenit politică de stat promovată de ai noștri. Străinii nu mai au pentru ce să facă eforturi să ne sfârtece, câtă vreme au cocoțat în capul statului trădarea, vânzarea, necredința, minciuna.

Să nu uiți că porți vina tăcerii în fața furului cocoțat în capul țării, că porți vina alegerii bandiților care conduc țara, dar mai ales vina indiferenței în fața celor care rescriu normalitatea promovând deviaționismul comportamental, istoric și moral!

Să nu uiți că ai un guvern care rescrie până și tablele biblice, adaugând a 11-a poruncă: Să nu respecți Constituția!

Premierul României, Ludovic Orban: Părerea mea, recomandarea mea, rugămintea mea personală către toți cetățenii, să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale!

Ai tot ce dorești și meriți din plin, popor român!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.