Preşedintele TVR a vizitat Radio China Internaţional

O delegaţie condusă de preşedintele – director general al Televiziunii Române (TVR), Alexandru Lăzescu, a vizitat, marţi, sediul Radio China Internaţional (RCI).
Potrivit RCI, Alexandru Lăzescu a avut o întrevedere cu redactorul şef adjunct al radioului, Ma Weigong, care a declarat că apreciază rezultatele colaborărilor dintre TVR şi RCI, exprimând dorinţa ca relaţiile de cooperare dintre cele două instituţii să devină tot mai strânse. La rândul său, preşedintele TVR a exprimat mulţumiri pentru primirea călduroasă şi a declarat că instituţia pe care o conduce intenţionează să dezvolte domeniile de colaborare cu Radio China Internaţional, pentru ca relaţiile să atingă un nou nivel de implicare.
Delegaţia română a fost însoţită permanent pe durata vizitei de directorul secţiei române al RCI, Wu Min, care a prezentat instituţia, expoziţia permanentă dedicată istoriei de 70 de ani şi secţia de limba română unde a avut loc o întâlnire cu angajaţii chinezi vorbitori de limbă română şi experţii români.
Delegaţia Televiziunii Române s-a aflat la Beijing în cadrul unei vizite oficiale pe care a defăşurat-o la postul central de televiziune al Chinei – CCTV, unde, alături conducerea postului, a semnat un parteneriat de cooperare.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Din presa chineză, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Preşedintele TVR a vizitat Radio China Internaţional

  1. Pingback: EUROTEMPO » Blog Archive » Preşedintele TVR a vizitat Radio China Internaţional

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.