Forţele armate loiale partidului

Preşedintele R.P. Chineze, Hu Jintao, a cerut forţelor armate să consolideze permanent loialitatea şi spiritul de supunere, transmite XINHUA.
În cadrul unei întâlniri a comandanţilor militari din Beijing cu liderii Partidului Comunist din China (CPC), preşedintele Hu Jintao a subliniat că forţele armate trebuie să îşi însuşească teoriile socialismului cu caracteristici chinezeşti şi ale marxismului şi să pună în aplicare perspectivele ştiinţifice privind dezvoltarea.
Preşedintele chinez a cerut, de asemenea, depunerea de eforturi mai mari privind dezvoltarea culturii militare şi desăvârşirea instruirii ofiţerilor şi soldaţilor pentru a servi ţara în spiritul curajos de luptă pentru victorie. Armata chineză trebuie să depună eforturi pentru a-şi îmbunătăţi capacitatea de operare, bazată pe sisteme de informare, de creştere a capacităţii de luptă şi de ripostă în situaţii de urgenţă, pregătindu-se pentru misiuni de apărare, a mai declarat Hu Jintao, care este şi preşedinte al Comisiei Centrale Militare.
Liderul chinez a mai subliniat că zona de comandă militară din Beijing are o importanţă strategică şi are sarcina de a aplica comenzile importante ale Comitetului Central CPC.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Din presa chineză, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.