VOXPUBLICA – Disperarea lui Traian. Băsescu evident

de Victor Nichituş, jurnalist din Republica Moldova

Încleştarea politică de la Bucureşti ajunge şi la Chișinău. Cu o zi înaintea venirii lui Ponta în capitala Republicii Moldova, preşedintele suspendat, Traian Băsescu, s-a întâlnit cu un grup de jurnalişti şi bloggeri din Republica Moldova care au fost special aduşi la Bucureşti.
Grupul, organizat discret, a cuprins în el, în mare măsură, doar jurnalişti care de mai multe ori şi-au exprimat public simpatia pentru Băsescu. Lucru firesc căci mesajul suspendatului către basarabeni a fost unul de denigrare a premierului român, Victor Ponta.
“Să aveţi grijă să nu vă mintă!”, a spus Traian Băsescu în ajunul vizitei premierului român Victor Ponta la Chişinău. “Este un om care minte foarte mult, şi-a plagiat toată biografia, nu ştiu dacă nu şi-a plagiat şi data naşterii. Omul ăsta poate fi chiar el însuşi plagiat”, a explicat Băsescu.
Băsescu l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul preşedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin. „Voronin şi Ponta, totuna”, a spus Traian Băsescu. A-l compara pe Ponta, primul premier român care nu a fost membru al Partidului Comunist Român, cu preşedintele comuniştilor moldoveni este o clară lipsă de tact. E semn că vinurile băute odată împreună cu Voronin la Mileştii Mici au fost uitate, e semn că cele 16 mii de sticle de vin dăruite de comunistul Vladimir Voronin pentru fostul membru al comuniştilor români, căpitanul Traian Băsescu, s-au dus pe apa sâmbetei şi că lui Crin Antonescu nu i-a mai rămas nici una. … (…).
Textul integral pe VOX.PUBLICA.MD

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Din presa moldovenească, România - R. Moldova. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.