ZBORUL MH370 – Căutările avionului dispărut au intrat în a treia zi

Znorul MH370, a treia ziNumărul țărilor care s-au alăturat misiunilor de căutare a avionului aparținând Malaysian Airlines, care asigura zborul MH370 Kuala Lumpur – Beijing, a ajuns la nouă, rezultatele după trei zile de eforturi fiind însă minime.

O patrulă aeriană vietnameză a identificat, duminică, la aproximativ 300 kilometri sud-vest de Ca Mau Cape (Vietnam), urme de petrol în zona de căutare unde se presupune că a dispărut avionul malaezian. Se suspectează că este vorba de kerosenul aflat în rezervoarele avionului.

Potrivit autorităților chineze, la peste 50 de ore de la producerea incidentului, o parte dintre rudele pasagerilor aflați la bordul avionului, reuniți la centrul de comunicare organizat în Beijing, parcurg procedurile de viză pentru a ajunge la Kuala Lumpur. Oficialii Malaysia Airlines au anunțat că vor asigura transportul pentru cinci membri ai familiilor fiecărui pasager aflat în avionul dispărut. În aceste condiții, Poliția din Beijing a declanșat un mecanism de urgență pentru a se asigura că rudele pasagerilor pot obține pașapoarte în termen de o oră.

Controverse cursa aviatica Koala Lumpur - Beijing 3Un avion al Companiei aeriene din Malaezia, care zbura pe direcția Kuala Lumpur – Beijing, a pierdut, sâmbătă dimineaţa, contactul cu turnul de control. Compania aeriană malaeziană a anunțat că avionul Boeing 777-200, cu număr de zbor MH370, a decolat sâmbătă dimineaţă, la ora 00:40, de pe aeroportul din Kuala Lumpur, fiind așteptat să aterizeze la Beijing, la 06:30.

REFERINȚE >>>
ZBORUL MH370 – China a trimis nave de război, SUA investighează un posibil atac terorist
Controverse în incidentul aviatic în care a dispărut un avion cu 239 persoane la bord

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Veşti din China, ZBORUL MH370. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.