ZBORUL MH370 – Sateliţii australieni au depistat obiecte de mari dimensiuni în Oceanul Indian

Zborul MH370_Imagini din satelit observate de Australia

Autoritatea Australiană pentru Siguranță Maritimă (AMSA), a anunţat, joi (în cea de a douăsprezecea zi de căutări), că două obiecte de mari dimensiuni, posibil legate de dispariţia avionului Malaysia Airlines au fost reperate în sudul Oceanului Indian. În cadrul unei conferinţe de presă organizate la Canberra, John Young, reprezentant al AMSA, a declarat că unul dintre obiecte are aproximativ 24 de metri lungime. „Obiectele sunt relativ indistincte. Obiectele sunt de o dimensiune rezonabilă și, probabil, pline cu apă, cu denivelări”, a declarat John Young, citat de Xinhua.
Avioane aparţinând Australiei au primit ordin de deplasare în zonă pentru a confirma obiectele, de asemenea mai multe nave si avioane fiind în drum spre aceeaşi direcţie.

Controverse cursa aviatica Koala Lumpur - Beijing 3Un avion al Companiei aeriene din Malaezia, care zbura pe direcția Kuala Lumpur – Beijing, având la bord 239 de persoane, a pierdut, sâmbătă dimineaţa, contactul cu turnul de control. Compania aeriană malaeziană a anunțat că avionul Boeing 777-200, cu număr de zbor MH370, a decolat la data de 8 martie, la ora 00:40, de pe aeroportul din Kuala Lumpur, fiind așteptat să aterizeze la Beijing, la 06:30. În lista pasagerilor aflați în cursa aviatică MH370, dispărută de pe radare în dimineața zilei de sâmbătă, se aflau 154 de chinezi, 38 de malaezieni, 7 indonezieni, 6 australieni, 5 indieni, 4 americani, 3 francezi, 2 neozeelendezi, 2 ucrainieni, 2 canadieni și câte un rus, italian, olandez și austriac.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Veşti din China, ZBORUL MH370. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.