Volumul „DIPLOMAȚIA PANDA” prezentat la Palatul Parlamentului din București

DSCF2702Volumul „DIPLOMAȚIA PANDA”, semnat Dan Tomozei, a fost prezentat, marți, la Palatul Parlamentului din București, în prezența unor diplomați, parlamentari, universitari români și chinezi, precum și a unor reprezentanți ai comunității neguvernamentale românești aflați în contact cu societatea civilă din R.P. Chineză.
Organizat de Casa Româno-Chineză, evenimentul a fost găzduit de Gabriel Ghelmegeanu, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, care a asigurat dialogul pe marginea volumului „DIPLOMAȚIA PANDA” și a relațiilor româno-chineze, dialog la care au participat foștii Ambasadori ai României în China: Romulus Budura și Florea Dumitrescu, Consilierul în cadrul Ambasadei R.P. Chineze la București, Li Ming, și jurnaliștii Valentin Zaschievici, Dan Petre Popa. De asemenea, evenimentul a fost onorat de Alexandru Giboi, directorul general al Agenției Naționale de Presă Agerpres.
Așa cum a fost anunțat, volumul „DIPLOMAȚIA PANDA” a fost prezentat în cadrul expoziției de fotografie „Descoperind China – Beijing”.
Următorul eveniment va avea loc la Cluj Napoca, pe data de 26 iunie la Institutul Confucius și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Proiectul „DIPLOMAȚIA PANDA” este susținut de următorii parteneri: Editura Junimea, Casa Româno-Chineză, DIGI24 TV, Radio China Internațional, Asociaţia de Prietenie China-România, Institutul Confucius, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Ziariști Online, Transmedia, ŞtiriFlux.ro, Artindex şi emisiunea de politică externă PAŞAPORT DIPLOMATIC difuzată pe DIGI24 TVDSCF2690 DSCF2717 DSCF2737 DSCF2741

REFERINŢE >>>
Diplomaţia Panda, un nou volum semnat Dan Tomozei
Donație de carte românească la Biblioteca din Shanghai
Volumul bilingv româno-chinez „Dialoguri la Beijing” a fost prezentat la Shanghai
MOLDOVA.ORG | Volumul “Dialoguri la Beijing” lansat la Chişinău
Volumul “DIALOGURI LA BEIJING”, prezentat la Chișinău
Volumul “DIALOGURI LA BEIJING”, prezentat la Sibiu
PRESSEUROP | INTERVIU – “Uniunea Europeană devine tot mai mult o ţintă dorită de Beijing”
Vă invit să lansăm împreună “DESCOPERIND CHINA – BEIJING”, la Sibiu, Cluj Napoca şi Deva
Un an de la lansarea volumului “Iluzia democraţiei”

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Cărţile mele, România - China, Ursul Panda. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.