Pentru că avem sentimentul că existăm cu un anumit folos

Dan Tomoze, Beijing 2014Acceptând că virtualul devine parte din realitatea fiecăruia dintre noi, tututor celor care ați găsit câteva clipe și gânduri pentru omul de departe, VĂ MULȚUMESC!
Pentru că știu că mulți dintre voi sunteți cei care alimentați „motorul” acestui site, care a fost și va rămâne un spațiu de înțelegere a poporului, culturii și realităților chineze.
Pentru că știu că dacă am depășit 18.000 de vizualizări asta are legătură cu pasiunile politice, dar și pentru că fiecare dintre voi caută răspunsuri la multele întrebări la care cei în măsură, nu răspund.
Pentru că, deși (pe foarte mulți) nu vă cunosc personal, mă creditați cu încredere sau cu dispreț.
Pentru că, numai așa, încă avem sentimentul că existăm cu un anumit folos.
Pentru toate acestea VĂ MULȚUMESC! Vă doresc mulți prieteni sinceri și curajoși. Vă doresc să vă trăiască părinții și să aveți copii, pe care să îi faceți oameni mândri că sunt că sunt români.
Pentru că nu este puțin lucru, la mii de kilometri de casă fiind, să primești mesaje, înțelegând că lumea nu te-a uitat. Repet, fie și virtual. Pentru că mi-ați trimis felicitări, așa cum se făcea cândva, vă sărut! Iar pentru că telefonul a sunat azi, așa cum numai mama o făcea, voi fi recunoscător mereu și voi continua să visez.
Iar acum, vă invit, din nou, la dans. Puneți difuzoarele la maxim și uitați câteva clipe de orice gând care vă tulbură … Aici, departe decasă, deja este mâinele vostru 🙂

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Video. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.