FOTO – Simfonia lalelelor 2017 în Parcul Zhongshan din Beijing

??????????????????????????????????????????????????????????????????????Simfonia lalelelor 2017 a început în parcurile din Beijing, celebrul spectacol anual din Zhongshan lansând primele acorduri ale verii care începe timid în acest an în capitala Chinei. Construit în secolul XIV în proximitatea Orașului Interzis, în timpul dinastiilor Ming și Qing aici a fost Altarul Pământului și Cerealelor. Din 1914 a fost denumit Parcul Central, iar în 1928 a devenit Zhongshan în memoria primului lider revoluționar Sun Yat-Sen.

Înainte de toate, Zhongshan este o lecție de grădinărit, de administrare și curățenie, în ciuda zecilor de mii de vizitatori care îi trec zilnic porțile, pentru o taxă de 10 yuani (aproximativ 5 lei).

?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la FOTO – Simfonia lalelelor 2017 în Parcul Zhongshan din Beijing

  1. Ana spune:

    Superbe !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.