NORMALUL ÎNCHIPUIT!

Prin urmare, Klaus Iohannis este nu doar deasupra legilor şi Constituţiei, ci mai presus chiar de de simbolurile României, de numele și Drapelul României. Cei care se întreabă cum va arăta România în cel de-al doilea mandat prezidențial al celui care ne propune normalitatea, au deja răspunsul. Va fi aidoma acestui anormal, bolnav de putere, bolnav să fie înconjurat de estropiați dispuși să execute orice numai ca să ajungă să lingă laba suveranului cultivator de prostituție politică, de vânzare de țară, de anulare până la dispariție a demnității naționale.

Iohannis se închipuie un Ceaușescu net superior, un elevat al plagiatelor și hoților de case, un scatofag promotor al nonvalorilor, tot ce este anormal fiind prezentat ca fiind firesc! Pentru că, cine își mai aduce aminte? „… alții au investit în copii, noi am investit în imobile.” – Iohannis, alegeri 2014

Deasupra legilor, deasupra oamenilor, deasupra realității … levitează el, ciudatul care propune o Românie normală!? O Românie în care, după ce unii muncesc, bolnavul pozează trumpist anunțând, în prezența figuranților picarești, că și-a pus semnătura peste munca altora, însușind interlop merite. Va fi o Românie așa cum merită românii, cu precădere cei care îl vor vota pe NORMALUL ÎNCHIPUIT!

PS 1A căzut Guvernul Dăncilă. Foarte bine! România nu merita un premier și un guvern atât de schilodit la minte. Abia de acum  vor avea românii un guvern dominat de devalorizați moral şi nulităţi marcante, după chipul şi asemănarea normalului închipuit! În sfârșit, între premier – Sică Mandolină și președinte – hoțul de case, va domni buna colaborare: primul lingând, al doilea lăsându-se adulmecat … Abia de acum vom reveni la normalitate, Guvernul PNL urmând să ne explice cât de vitale sunt desele vacanțe prezidențiale în străinătate, în aplauzele furtunoase ale electoratului oricum tâmpit!

PS 2Liviu Dragnea a fost executat politic! O spune, în clar, Curtea Constitutionala a Romaniei care a publicat motivarea Deciziei nr. 417 din 3 iulie 2019, prin care se constată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, conflict cauzat de refuzul instanţei supreme de a aplica legea referitor la constituirea completelor specializate în soluţionarea faptelor de corupţie aşa cum cerea art. 29 alin. (1) din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la NORMALUL ÎNCHIPUIT!

  1. Pingback: CUM DECUPLEZI TARA DE LA NORMALITATEA UNUI ANORMAL? | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: CINE -I OPRESTE NEBUNIA? | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: Articol EXPLOZIV despre Klaus Iohannis

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.