Nimeni Vecerdea, finul lui Iohannis, mușcă din racheta Simonei Halep


Nimeni cu acte până a devenit finul imaculatului hoț de case plantat președinte peste România, Marius Vecerdea ronțăie din racheta mondialei Simona Halep. Lipsit de minima morală, Vecerdea se aliniază intelectual stăpânului său Iohannis, evoluat la stadiul de larvă națională în putrefacție, și ne jignește campioana!
Nimeni Vecerdea își permite asta din postura de antrenor personal al președintelui României, câtă vreme reperele sportive și publice sunt egale cu zero!

Pentru că a cerut deblocarea finanțărilor pentru FR de Tenis, Halep este jignită de Nimeni Vecerdea, cel care a produs de trei ani cel mai mare haos din tenisul românesc!
Vecerdea, omul lui Iohannis, este în campanie electorala pentru alpinistul pe cadavre Iohannis, motiv pentru care își dă jos machiajul lasând să se vadă adevărata valoare și competență: mitocănia!

Când Nimeni Vecerdea jignește o campioană care a făcut pentru România mai mult decât stăpânul lui Iohannis, iar cel din urmă nu își “concediază” finul de sub fustele de antrenament, avem revelat, din nou, adevăratul caracter al celui care vizează un nou mandat la Cotroceni.
În fond, aceasta este România normală a lui Iohannis și a celor care îl slujesc aidoma hienelor puțin gânditoare, dar prea mult și oricând gata să sfâșie valoarea și normalitatea!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.