IOHANNIS RECUNOAȘTE LOVITURA DE STAT DIN 1989!

Irațional și totuși crudul adevăr. Revoluția din 1989 din România a fost o LOVITURĂ DE STAT generată de trădarea armată internă și de asaltul extern, de la Est la Vest. Acest adevăr a fost verificat și betonat pentru istorie de imbecilul președinte Klaus Iohannis care a afirmat ceea ce știam toți. Toți cei care nu înțelegem evenimentele exclusiv din intoxicările promovate de autorii de lovituri de stat.

Regimul comunist s-a instalat prin forță, împotriva liberei voințe a românilor, iar prăbușirea acestuia a urmat același tipar: prin crime, abuzuri și călcarea în picioare a legii” – Klaus Iohannis

Adică, avem lovitură de stat! Însă, același președinte dotat cu o imbecilitate contagioasă balansează ridicol câteva paragrafe mai încolo când afirmă că: „În calitate de Președinte al României, resping cu fermitate orice opinie care pune sub semnul întrebării existența unei revoluții anticomuniste, plătite cu jertfă de sânge, pentru libertate și democrație, în Decembrie 1989.”

Acest tip de declarație, făcută în cadrul ședinţei solemne comune a Camerei Deputaţilor și Senatului consacrate aniversării a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989 ar trebui să trezească românii la realitate. Ar trebui să le deschidă ochii celor care încă visează herghelii de cai verzi pe pereți. Cu toții ar trebui să înțelegem că abia acum, la 30 de ani de lubrică democrație și involuție cultural-socială, România a încăput pe mâna demolatorilor. Economia și educația au fost puse pe butuci. Acum urmează să fie remodelat și promovat OMUL NOU de tip imbecil cu case, pentru că numai acest tip umanoid va mai putea trăi în Iohannistan – noua dictatură din România.

Iohannistan, spațiul în care Educația și Sănătatea sunt subfinanțate pentru a crește forța și prezența instituțiilor de forță, cu precădere cele de securitate personală a președintelui!

Declarația lui Iohannis confirmă demonstrațiile cercetărilor și istoricilor care arată că, în 1989, Europa de Est a fost teatrul operațiunilor de destabilizare politică și economică puse la cale de Occident în complicitate cu Mihail Gorbaciov, cel care a trădat nu doar Uniunea Sovietică ci întreaga Europă de Est.

Erorile regimului comunist din România trebuie văzute în ansamblu, nu decupând din realitate bucăți care să ne convină, pe modelul promovat de imbecilul Iohannis, autorul crimelor morale de genul: „A trebuit să moară oameni …” pentru ca România să ajungă din nou colonie!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.