MITOMANUL NE CREDE PE TOȚI IDIOȚI!

Am demonstrat cu documente că anticomunismul imbecilului Iohannis este unul de paradă, oportunist, pentru că dă bine la masele demente spălate pe creier care au făcut din PSD vinovăția tuturor insucceselor și rateurilor personale. Dar, să vezi un președinte de țară mințind cu atâta seninătate depășește până și nivelul turnătorului la Securitate, Petrov – Traian Băsescu.

Ce spune imbecilul Iohannis?

Sunt primul preşedinte care nu a fost comunist. Poate şi asta are legătură cu ce fac”  – 22 Decembrie 2019, Gândul.

Ce spun faptele și documentele?

Iohannis a făcut primul pas în carieră de lider comunist în 1986 când și-a luat angajamentul, în fața colectivului de tovarăși profesori din cadrul Școlii Generale Nr. 2 Agnita, să educe în spirit revoluționar pionierii școlii. Ajuns instructor de pionieri, tovarășul profesor Iohannis ia cu jumătate de normă și în planul de activități PTAP (Pregătirea Tinerilor pentru Apărarea Patriei), zorii carierei fiind abia la început. Aici îl găseşte o inspecţia didactică pentru definitivat, anul 1987 fiind unul de bun augur în evoluţia viitorului politruc.

Textul integral și documente AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.