Curmați agonia PSD, lăsați-l să moară!

Nimic nu mai este de făcut. Curmați agonia! Pentru prima dată, asumați urgent eutanasierea politică din interior, fără să mai agonizați sub tratamentul greșit aplicat din afara țării. Opriți fardarea muribundului PSD! Degeaba vă combinați contra naturii crezând că ajunge un Pleșu, degeaba vă acoperiți cu alifii împuțite și alergați bezmetic hergheliile cailor verzi pe pereți sperând să evitați violul oniric profețit de Liiceanu! Degeaba … ciumații v-au atins până la ultimul.

Curmați agonia asta care îmbolnăvește o țară! La nivel public ați ajuns o adunătură de mutilați și degenerați capabili să vă scuipați, să vă călcați în picioare, să vă aruncați în față otrăvuri, iar apoi să vă pupați ca ultimele curve și să va iertați, pentru că așa este pe centură, peștele vă spune ce, când și cât să faceți.

Curmați agonia PSD, lăsați-l să moară! Nu știți să mai fiți soluția necesară pentru România. Decesul vostru a fost declarat oficial în clipa în care l-ați trădat ȘI pe Dragnea. Atunci ați mușcat ultima oară cu nesaț sinucigaș din puroiul bubonic al complicițății la crimă față de țară. Și asta din frica de a fi bărbați, știind că ați primi ordin să fiți curve plătite cu ora, în misiunea sub acoperire de pe centura politică.

De multă vreme, România are nevoie de o nouă construcție și alternativă politică la cadavrul în putrefacție al PSD din care nici cei sănătoși nu par să vrea să se salveze; la ciumații trădători de neam și țară din PNL; la globaliștii imbecili din USR!

O alternativă la sfidarea și sila față de români și cultura română a inumanului Iohannis, care nu se mai deranjează nici măcar să păstreze aparențele democratice, legale, pentru că a uitat deja că a fost plantat dictator peste România și români.

De asta spun … curmați agonia PSD, lăsați-l să moară, cât mai este timp!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Curmați agonia PSD, lăsați-l să moară!

  1. dan spune:

    vorba Luceafarului:e usor a scrie versuri…de cand Dragnea este social democrat? de cand era membru („baronas” vorba lui Basescu) PD? cand are mentalitate social democrata? cand isi face ditamai vila cu teren de tenis?cand darama 2 guverne PSD, fapt unic in democratia europeana? mai ales cand jigneste grav Japonia, in tara era sosita delegatia Japoniei si astepta convorbiri cu guvernul Romaniei?cand compromite PSD cu parodia de congres cand la final,in sala aproape goala obliga conducerea PSD sa vina pe scena alaturi de iubita? lui, ca la teatru?cand la nunta fiului nu invita mama acestuia si bunicii care l-au crescut?

  2. marilenabara spune:

    Dintr-un anumit punct de vedere aveti perfecta dreptate. Acest partid, care se autointituleaza PSD, nu este decat o clona palida. Social democratia, nascuta in 1893 in Romania, a fost reprezentata de un partid puternic, care a fost prima oara virusat in 1948, prin fuziunea fortata cu PCR, sub ocupatie sovietica, si prin trimiterea in puscarie a liderului sau Constantin Titel Petrescu, viol politic din care a rezultat prima generatie „contra naturii” ; a urmat inca o „fertilizare in vitro”, facuta in laboratoarele SRI, in anul 2000 daca nu ma insel, cand partidul lui Sergiu Cunescu a fost pentru a doua oara tradat, din interior – de stimabilul Athanasiu. Deci, DA sa moara aceasta clona comunista (identica cu PNLul lui Basescu) si sa renasca adevaratul partid social democrat, partidul lui Constantin Dobrogeanu Gherea!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.