Iar numele va fi … VELA AMENDĂ FUNCȚIONALĂ!

Da, organul are întotdeauna dreptate! Atâta cât este nevoie pentru a justifica nu doar abuzul ci forma sublimei imbecilități. Ori tot ce este sublim poartă un nume: Iohannis-PNL!

Suntem în a zecea zi din Aprilie, iar organele muncesc din greu, ba unele dau probe sportive de invidiat, dovedind că după ce cară un sac de pumni în tompetele criminalilor periculoși, nu sunt deloc obosiți și aleargă cu poftă nebună spre următorul criminal periculos care îndrăznește să sfideze legea!

Pe timp de criză, singurul care se mai îngrijește de buget este guvernul Iohannis-PNL. Este singurul care mai aduce bănet la bugetul sărăcit de mult școlitul Cîțu, dar salvat de analfabetul funcțional Vela. Acest Zoro de furnal care în numai zece zile a produs frumușica sumă de 158.920.600 lei, smulsă pe drept din buzunarele criminalilor periculoși care se plimbă pe străzile patriei, criminali în număr de 79.109 (doar în zece zile)!

Un calcul simplu arată ca fiecare cetățean prins de organul vigilent a fost amendat cu o medie de 2.008,88 lei. O nimica toată!

Cel mai hotărât dintre guvernele ultimilor ani s-a pus cu pulanul pe românul care merge pe stradă! Cine umblă pe stradă este infractor periculos, o amenințare la stabilitatea țării!

Ce atâta blocaj economic? Ce atâta lipsă de materiale sanitare și de protecție? Ce atâta covid, băi vitelor? Marș în case până la noi ordonanțe militare! Nenorociților!

Cum era de așteptat, pe vigilentul organ nu îl poate înșela nimeni și nimic. Nici măcar grava confuzie strecurată în litera legii, care lasă spații ample de interpretare.

Ample cam cât sunt pauzele de gândire și înțelegere a limbii române demonstrate cu prisosiță nu doar de ministrul de Interne, Vela, ci de însuși soarele liberalilor, soțul soției sale Geta, Iohannis!

Am mai spus.

PENTRU CĂ au găsit infractorii în cei mai puțini criminali ai României, timp în care țara este acaparată de bande de hoți repatriați și cazați pe banii statului, PENTRU CĂ au permis și permit milițienilor să se manifeste agresiv, aleatoriu, superficial, PENTRU CĂ tolerează și încurajează abuzurile în uniforma statului, PENTRU TOATE ACESTEA le doresc celor de la guvernare, în special ministrului Vela și președintelui Iohannis, nu doar să se bucure de medicamente pentru toți acești bani, ci mai ales ca PNL să se bucure de cel mult atâtea voturi câte amenzi au dat în aceste ultime zece zile!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.