Din disperare politică, Iohannis declanșează conflicte diplomatice!

Când președintele Klaus Iohannis încalcă grav și frecvent Constituția României intrând cu bocancii în viața politică, se numește că un idiot a ajuns în prima funcție a țării. Nu este primul care face asta. Înaintea lui a fost Traian Băsescu-Petrov. O altă scursură securistoidă a democraturii românești.

Însă, atunci președintele Klaus Iohannis, mânat de aceleași resorturi și interese politice personale, declanșează conflicte diplomatice cu o țară, doar pentru că PNL-ul lui se duce în gură în realitate (contrazicând sondajele de opinie controlate), asta se numește demență!

Da, Iohannis se comportă aidoma dictatorilor care nu suportă să fie contraziși nici măcar de evidență, de probe, de fapte. Demența lui Iohannis tinde să escaladeze culmile priculoase și abrupte ale marasmului specific pierduților în pustiul deșărtăciunilor.

Să acuzi principalul partid parlamentar din România că a negociat cu Guvernul de la Budapesta un rapt din trupul țării este nu doar o cretinitate contrazisă flagrant de realitate, dar vine să accentueze grava criză în care se află Klaus Iohannis. Un profesoraș de margine de județ pentru care acum pălăria România începe să îl strângă … la subțiorii creierului.

„PSD-ul, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Ionopot Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?”Klaus Iohannis, 29 Aprilie 2020

Când atacă Beijingul și politica dusă de China, Iohannis se simt cocoș, știind că face pe plac licuriciului de la Washington preocupat exclusiv de interesele personale meschine, de la care a primit o șapcă.

Acum, Iohannis atacă liderul de la Budapesta, ca să își satisfacă electoratul imbecilizat, dominat de ură și mesaje monosilabice.

Dar … atunci când Orban de la Budapesta atacă un român trebuie să ne apărăm conaționalul. Dar, când Orban atacă un tâmpit precum Iohannis nu pot decât să aștept să o facă metodic, ungurește, ceva mai sadic și mai aplicat decât o face un sas evident bătut în cap și intoxicat de propria impostură.

Iar ungurii au și ei proverbul care spune că … Amelyik kutya ugat, az nem harap./Câinele care latră nu mușcă.

Prin urmare … latră Iohannis, că îți vine și ție clipa! Iar răspunsul de la Budapesta pare că nu s-a lăsat așeptat. Atenție la mișcările companiilor ungare în România!

PSSenatul României a respins, în această seară, DEFINITIV, proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Din disperare politică, Iohannis declanșează conflicte diplomatice!

  1. Pingback: KLAUS FAKENEWS,DAR CU FRANTA CE AI AVUT? | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Întrebare din Franța: „Despre ce vorbește președintele României?” | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.