Colecționarii de bufnițe …

Pasiunea comună pentru bufnițe este doar o coincidență, chiar dacă absolut niciodată, nici Kovesi, nici Dîncu, nu au plătit pentru rateurile profesionale, pentru cumplitele erori publice, pentru faptul că în ciuda eforturilor și permanentului sprijin primit din umbră, niciunul nu reușesc să depășească nivelul … incapabililor!

Ambii strălucesc prin exprimare. Kovesi prin limitarea jenantă pentru un procuror european, Dîncu prin nivelul execrabil pentru un aspirant la Academia Română.

Tocmai de asta, atât Kovesi, cât și Dîncu, se dovedesc utili sistemului. Supraviețuiesc, viermuiesc, produc și comit permanent excremente gustate de idioții de nivelul lor, tot mai mulți în structurile de conducere naționale, europene, mondiale.

Kovesi este competența în materie de procurori în Uniunea Europeană. Nici nu contează că a terminat facultatea cu 6, că nu a făcut în viața ei un dosar, că are pe conștiință mii de oameni, zeci de vieți …

Dîncu este competența în materie de analiză sociologică și politică a României, nu doar a PSD. Nici nu contează că fiind gânditorul grupului de la Cluj a devenit reprezentarea sacului de box pe care micționează, la orice oră, PNL și mai nou USR+PLUS!

Nici Kovesi, nici Dîncu, nu sunt o lumină în domeniul în care sunt … Doctori! Ei au excelat și excelează la contorsiune și execuție, pentru că anencefalia de care suferă se manifestă exact în zona umană. Ori omul are măsură, bun simț, și mai ales sentimentul ridicolului. Ei … nu!

Kovesi – Dîncu sunt modelul României normale construite de Iohannis. Nu contează că nu ești dorit, important este să ajungi. Abia cu acest tip de oameni poți face absolut orice, pentru că aici nu este loc de principii, morală, responsabilitate.

Kovesi – Dîncu sunt doi colecționari de bufnițe. Și nici măcar aici nu sunt ceva de speriat …

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.