Bulai vs. Gheorghiță, pe modelul Kovesi!

Am scris cândva că fac parte din generația condusă tot mai mult de false şi străine valori, generaţia care conduce România, de o bună bucată de vreme! Este generația care a ajuns la “butoane” având  (în multe cazuri) pregătire, dar nu și onoare, morală, viziune …

Dar, ce facem cu generația care vine după noi? Generația ateului isteric Iulian Bulai (USR) și a executantului lipsit de onoarea și demnitatea revendicată de uniforma militară Col. Dr. Valeriu Gheorghiță?

Din perspectivă profesională, la 33 de ani, Bulai este o nulitate patentată, cu zero activitate și performanță. Cu acest trecut, Bulai a ajuns președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților!

La rândul său, la 38 de ani, Col. Dr. Gheorghiță arde etape, se lipește perfect de uniforma militară și de “faimoșii zilei”, apoi brusc este transformat în surogatul necesar spectacolului Covid-19 din România.

Este interesant faptul că Dr. Gheorghiță a făcut doctoratul având drept Conducător științific pe Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, cel demis în Aprilie 2020 de la conducerea comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. Mai mult, Gheorghiță a preluat de Streinu-Cercel stindardul în haotica campanie națională anti-pandemică din România, fiind numit (Martie 2020) Șef Centru Medical de Intervenție Epidemiologică – Anexă temporară la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Urmărind activitatea profesională a celor doi corifei, este ușor de înțeles că deși unul este artist, celălalt medic, nici vârsta, nici experiența, nu le permit nici măcar să pozeze în ceea ce public au ajuns să fie plantați. În fond, Bulai și Gheorghiță sunt executanții plantați în funcții cheie pentru a ține imaginea unor procese social-economice-politice haotice, exact pe modelul folosit în cazul mediocrei Codruța Kovesi.

Copiii lăsați nesupravegheați în cofetărie ajung să facă nu doar diabet. În cazul celor deja menționați, vorbim de o autosatisfacție și autoconvingere că sunt acolo pentru că ceva îi recomandă în mod deosebit! Dar, ce oare, dincolo de impostură, lipsa de rațiune și modestie?

Bulai și Gheorghiță, aidoma mediocrei Kovesi, excelează totuși în câteva domenii: orgoliu, slugărnicie și minciună!

Cu Bulai discuția este simplă, pentru că omul mai are puțin și ne spune când să râdem și mai ales despre ce! Bulai este un demn urmaș al lui Troțki și Stalin, un prăpădit care se sinucide public la 33 de ani, convins că deține adevărul suprem. Acest prost nu are o clipă de îndoială sau reținere!

În cazul Gheorghiță vă dau două exemple, inacceptabile pentru un purtător de uniformă militară. Cu gurița lui, Gheorghiță spune că “și eu mă vaccinez” – dar nu o face, pentru ca apoi să declare public că lipsa de atenție și interes pentru persoanele vârstnice în procesul de vaccinare anti-COVID-19 au fost “stabilite în baza recomandărilor OMS și Centrului European de Control al Bolilor” (denumirea corectă este Centrul European de Prevenire şi Control al Bolilor – ECDC).
În realitate, OMS și ECDC recomandă tocmai contrariul, în cadrul populațiilor cu risc semnificativ adulții ocupând un loc principal în procesul medical de supraveghere și vaccinare Covid-19! Mai simplu, bătrânii (mai ales cei din centrele sociale) sunt cuprinși în viziunea OMS și ECDC în cadrul grupurilor prioritare pentru vaccinare!

Iată cum un medic, cadru militar, face praf onoarea și demnitatea militară, cum distruge încrederea în actul și sistemul sanitar din România.

Putem concluziona că, având ca mentor pe Dr. Adrian Streinu-Cercel, Dr. Valeriu Gheorghiță se exprimă și acționează la fel de haotic și lipsit de responsabilitate, fără un dram de rușine pentru aberațiile care îi însoțesc activitatea profesională.

România a intrat pe mâna teribiliștilor, care dincolo de un prost orgoliu nu au nimic să demonstreze. Pentru că atât Bulai, cât și Gheorghiță, înțeleg lumea exact până la vârful nasului! Exact ca mediocra Kovesi.

Dar, oare nu de indivizi lipsiți de experiență, de morală și onoare, este nevoie pentru ca planurile împotriva României să poată fi duse la îndeplinire?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.