Eutanasierea asistată a PNL!

Inimaginabil și totuși acesta este nivelul preferat de președintele României, de cel mai european dintre români … Klaus Iohannis! Aceasta este România construită în ultimii șase ani! O Românie în care huliganii, hăitașii, au preluat controlul guvernării, economiei, ordinii și sănătății publice.

Infuzia de importuri cu derogări, vezi Iohannis, iar acum Cîțu, pentru a putea candida la funcția de președinte al partidului, s-a transformat în infecție politică națională. Infecția s-a cangrenat, pentru ca ieri să înregistrăm eutanasierea asistată a liberalismului, în prezența cadavericului Teodor Stolojan în chip de Elena Ceaușescu, preocupat ca fiecare să stea la locul lui!

Ieri, PNL a murit!

Noul președinte al liberalilor, Florin Cîțu, este suficient de incompetent și impostor încât să nu înțeleagă că a preluat un cadavru, din care necrofagul președinte Iohannis drenează utimele organe viabile la export.

La rușinea Congresului PNL au contribuit din plin organizatorul, fostul lider Ludovic Orban, dar mai ales ranchiunosul, răzbunătorul și inumanul Klaus Iohannis! Cîțu nu există, cum nu a existat, chiar dacă de luni „cîțismul” devine noua ordine în România.

Ce urmează? Eventual moartea politică subită a lui Ludovic Orban și evacuarea pe ușa DNA. Cu certitudine o perioadă extrem de dificilă pentru România, țară condusă de demenți isterici, incompatibili cu democrația!
Să nu ne mirăm dacă vom vedea o Românie în care forțele de ordine vor deveni găzile pretoriene ale unei guvernări care deja s-a dovedit criminale, în care democrația se va transforma în dictatură tolerată de Uniunea Europeană și SUA.

Experimentul România continuă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.