Să ridici pumnul la Geta, neghiob trădător de țară!

„… afirmațiile făcute de dumneavoastră sunt preluate, sigur, de la unii politicieni de-ai noștri care cred că au simțit o ocazie să se profileze un pic mai mult în spațiul public românesc, probabil în vederea alegerilor care vor avea loc anul viitor”, a răspuns, ieri, preșdintele Klaus Iohannis, fiind întrebat ce reacție are în fața faptului că Ucraina distruge Delta Dunării, prin activitățile desfășurate pe Brațul Bîstroe și Brațul Chilia.

Ridicând amenințător pumnul în aer, Iohannis a declarat că „ai noștri, inflamați și hotărâți, fac afirmații care nu au încă un fundament dovedit”, pentru că „ucrainenii afirmă că ei draghează pentru întreținere și nu pentru altceva”.

Prin urmare, gura bă!, că vă rup cu serviciile și statul paralel intern și extern, care îmi spune ce este și ce nu este, dar mai ales ce și când avem voie să comentăm.

Acest trădător de țară, tocmai întors de la pipăială cu senilul decrepit președinte al SUA, refuză să observe informațiile oficiale prezentate de Ucraina, prin Ministerul Infrastructurii de la Kiev, și anume:

„Conform ordinului din 16 Februarie, emis de Portul Izmail, trecerea proiectului de nave în secțiunea de la kilometrul 0 al gurii Dunării, Bîstroe, la kilometrul 77 al gurii Chilia, este de 6,5 metri, iar de la kilometrul 77 la kilometrul 116 al gurii Chilia de 7 metri. La începutul invaziei (Rusiei – n.m.) la scară largă, proiectul maxim a fost de numai 3,9 metri.” (vezi AICI)

Încă odată: lucrări de dragare care adâncesc, de la 3,5 la 6,5 metri, Brațul Bîstroe, lucrări de dragare care adâncesc, de la 3,9 la 7 metri, Brațul Chilia!

Iar ca să fie clar pe ce lume trăim, vânzătorul de țară Iohannis accentuează, arătând că „este foarte bine ca politicienii noștri, înainte să țină discursuri inflamate, să lase experții și specialiștii să vadă ce se întâmplă real acolo, dacă se respectă sau nu se respectă legislația internațională, să se discute în bilateral, dar și cu Comisia Europeană, pentru a lua măsurile care se impun”.
Păi tocmai ce Ucraina a anunțat că acționează producând efecte devastatoare la adresa Deltei Dunării – sit protejat UNESCO. Mai mult, Ucraina anunță că acționează cu acordul Comisiei Europene și cu informarea autorităților de la București încă din luna Octombrie, dar …. s-a tăcut complice! S-a tăcut pentru că Ucraina are probleme, iar dobitocul Iohannis s-a executat făcând recomandare politicienilor români „să se ocupe de alte teme, până când ne clarificăm ce se întâmplă acolo”.

Păi bă nenorocitule, bă trădătorule, bă vândutule, bă intermediat de copii, bă hoț de case, bă datornicule la bugetul statului 340.000 de euro, bă … cum bă nenorocire a României, cum adică sunt unii care „nu cred că au înțeles miza acestei perioade și nici nu mi se pare că preocuparea pentru Deltă este preocuparea numărul unu pentru ei”?

Adică distrugerea României nu trebuie să fie prima preocupare a românilor, fie politicieni sau plebea pe care tu o sfidezi de mai bine de opt ani, doar pentru că Ucraina este spațiul de testare a criminalilor lumii, de la Vest la Est?

Și ca să arate cât de bine este informat, cel care a prăbușit demnitatea, morala și economia României, declară amenințător:

„… noi știm că există oameni care vor să abordeze altfel chestiunea. Nu mi se pare oportun și nu mi se pare oportun pentru România. Și cred că dacă se exagerează prea mult cu astfel de chestiuni care duc până la urmă la o oarecare tensionare a relațiilor bilaterale, atunci pot fi găsiți, și la noi, și în Ucraina, unii care vor fi mulțumiți și alții care vor fi nemulțumiți. Dar pot să vă spun sigur că vor fi unii care se bucură și aceia se găsesc la Moscova.” – Klaus Iohannis

Bă tâmpitule, se distruge o parte a României! Da, pentru asta se bucură inclusiv Moscova, observând cât de idioate autoritățile de la București.

Bă impotent slugarnic, dacă … „Până când sunt eu Președintele României”, nu se va putea schimba în vreun fel politica statului român și atitudinea față de Ucraina, măcar fă un lucru util: ridică pumnul la Geta, dacă ai curaj și dacă te țin suspensoarele, nu în fața românilor care te rabdă! Lepră împuțită!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, Război în Ucraina, România, Rusia, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Să ridici pumnul la Geta, neghiob trădător de țară!

 1. Alexandru spune:

  Toate care se întâmplă sunt posibile deoarece avem un președinte și un guvern total aserviți intereselor SUA și UE, motiv pentru care nu contează soarta românilor.
  În același timp, românii își merită soarta cred pentru că nu a votat altcineva în locul lor și nu cred că își vor învăța lecția nici în viitor, din câte se vehiculează următorul președinte fiind musai prostănacul Geoană.
  De altfel dacă se citea cu atenție anunțul părții Ucrainei, se specifică clar că ,, vasele pot circula pe canal și datorită eforturilor României,, parte a dragajului înțeleg prin firme probabil interpuse așa că se cunoștea de mult timp că se efectuează astfel de lucrări, dovada link.
  Așa că românii să nu se mai păcălească și să meargă pe fentă celor de la PSD PNL și UDMR, că nu au știut ci au făcut scandalul de ochii lumii pentru că existau prea multe rapoarte ale poliției de frontieră și serviciilor române, iar codul penal poate fi folosit foarte frumos împotriva acestora
  https://www.stiripesurse.ro/ucrainenii-nu-au-mintit-au-avut-aprobarea-comisiei-europene-si-a-romaniei-surse_2804430.html

 2. Gabriel spune:

  Împărtășesc întocmai disperarea de a avea ca președinte al României această lepră!

 3. Anonim spune:

  V-ati enervat si suparat rau de tot…. Eu cred ca romanii (si lumea din emisfera nordica in general, dealtfel despre diferentele dintre cele doua emisfere v-am mai cerut parerea) se vor trezi doar in urma unui dezastru economic (cel moral si spiritual a avut loc deja !) deci sa ne rugam sa vina… nu va fi usor pentru nimeni, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, poate, atunci ar fi o sansa…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.