OFICIAL | Coronavirusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

Un studiu realizat de un grup de oameni de știință chinezi prezintă secvențe ale genomului care dovedesc că piața de fructe de mare din Wuhan nu este sursa noului coronavirus. Dovezile prezentate oficial, astăzi, vin să combată informațiile lansate de publicația medicală britanică The Lancet, și să susțină cu argumente că virusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

Cercetătorii au colectat datele la nivelul genomului din 93 de probe noi de coronavirus distribuite pe GISAID EpiFlu, o bază internațională de date care stochează informații despre virusul gripal, pentru a studia evoluția și modul de transmitere de la om la om din ultimele două luni.

Printre cele 93 de eșantioane prelevate se regăsesc 12 țări de pe patru continente: 54 colectate din China înainte de 22 ianuarie, iar restul de 39 de probe au fost prelevate din Australia, Franța, Japonia și SUA, după 22 ianuarie.

Rezultatele studiul condus de cercetătorii Grădinii Botanice Tropicale Xishuangbanna a Academiei Chineze de Științe, din cadrul Universității Agricole de Sud din China și Institutului Chinez de Cercetări ale Creierului, arată că datele genetice sugerează că virusul a fost adus din altă parte, fiind preluat pe scară largă de locuitorii din Wuhan, înainte de luna decembrie 2019, cel mai probabil începând cu mijlocul sau sfârșitul lunii noiembrie 2019.

Marea piață de fructe de mare nu a făcut decât să contribuie la transmiterea virusului către cumpărători, care apoi s-a răspândit în întreg orașul, la începutul lunii decembrie 2019, ceea ce corespunde perioadei de creștere a numărului de cazuri.

Sursa misterioasă a noului focar de coronavirus a dus la o divizare între oamenii de știință din întreaga lume.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

9 răspunsuri la OFICIAL | Coronavirusul COVID-19 a fost „plantat” la Wuhan!

 1. Marcu Anton spune:

  Sanctiunile economice sunt echivalente cu asediul unei cetati. Coronavirusul e cadavrul ciumat aruncat peste ziduri cand cetatea nu se preda. Aruncat de asediatori.

 2. Pingback: REACȚIE OFICIALĂ | COVID-19 a apărut în China, dar nu provine neapărat din China! | Octavpelin's Weblog

 3. Pingback: PAN-ISTERIA COVID-2019 - o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A "STATULUI GLOBAL"? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: "Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL" - Cuvântul Ortodox

 4. Pingback: COVID-19 | Specialiștii insistă susținând că sursa virusului nu este din China! | Octavpelin's Weblog

 5. mio spune:

  cele mai avansate centre de manipulare genetica si implicit de creare a noi virusi din tulpini existente , sunt in america ..cred ca nu se indoieste nimeni de acest lucru …in rest ..speculatii

 6. Ioana spune:

  Si eu sunt curioasa cine a lansat acest atac la adresa Chinei

 7. Ioan Danila spune:

  Se poate depista cine a creat acest virus și lansat acolo unde au crezut că populația este prea densă?
  Este un act criminal și lumea juridică de pe întreg globul pământesc trebuie să caute și să găsească această gruparea. criminală.

  • Dan Tomozei spune:

   Dacă autoritățile chineze au decis să lanseze public această informație, sunt convins că au capacitatea de a identifica sursa/sursele rasponsabile. Puțină răbdare și vom afla cine a lansat acest atac la adresa Chinei.

  • puiuvidoq 15 spune:

   SUNT CONVINS CA SE STIE SI CINE SI DE CE A FOST TESTAT IN CHINA !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.