COVID-19 | Trăim un scenariu prost la care refuz să particip. AICI MĂ OPRESC!

Date fiind informațiile care vin să compromită total ideea de corectă și utilă informare, îi anunț pe cei care urmăresc cele pe care le scriu că refuz să intru în jocul demenței globalizate COVID-19.

Tot mai multe date vin să confirme că la nivel planetar sunt „forțe” care joacă pe mize umane, nu doar la nivelul speculațiilor. Având în mass media mecanisme de promovare a isteriei, „forțele” joacă pe mize ascunse, care exclud indivizii, viața, normalitatea.

Mă preocupă România în mod special și China în mod particular pentru că aici trăiesc. Dar, dacă s-a ajuns până acolo încât să descopăr că o realitate nu este confirmată decât de o singură parte, înseamnă că trăim într-un scenariu prost la care refuz să particip!

Cazul confirmat în România cu COVID-19 apare doar în statisticile occidentale, nu și în datele din Asia sau China.

Mai mult, cazul din România este anunțat la o zi după ce a fost inclus în statisticile din occident! Prin urmare, ca să parafrazez un președinte inconștient, A FOST NEVOIE CA SĂ AVEM UN CAZ COVID-19, CA SĂ FIE BINE CU ACEST GUVERN DEMIS!

La nivel diplomatic, România este parte din mecanismul stupid generator de panică și dezinformare pe toate direcțiile: spre România, spre românii din China (unde se aplică o informare/dezinformare parțial-selectivă), spre propriul personal! Pentru asta, România plătește zeci de mii de euro numai pentru salarii!

Suntem după ora 18:30 la Beijing, iar cazul din România nu este confirmat în statisticile oficiale. Ce să însemne asta, câtă vreme am argumente solide să cred în ceea ce face și comunică cei din China pe tema COVID-19, necum occidentul?

AICI MĂ OPRESC!

Voi continua să prezint exclusiv date oficiale din China. Celor cărora până în acest moment le-am promis sprijin îl voi acorda (astăzi este termenul limită), apoi tăcere!

Cei care se simt vizați în acest text să nu își facă iluzii că nu voi continua să le urmăresc acțiunile, iar la nevoie voi scrie, dacă vor continua să își ia având peste măsura bunului simț, uitând calul în spațiile rezidențiale plătite din bani publici.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la COVID-19 | Trăim un scenariu prost la care refuz să particip. AICI MĂ OPRESC!

 1. Pingback: Guvernul imbecil a separat forțat mii de familii, pentru 28 de zile! | Octavpelin's Weblog

 2. Pingback: COVID-19 | Puternicul și evoluatul Occident tremură, spre mirarea și debusolarea asiaticilor! | Octavpelin's Weblog

 3. Pingback: PAN-ISTERIA COVID-2019 - o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A "STATULUI GLOBAL"? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: "Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL" - Cuvântul Ortodox

 4. mara spune:

  DAA,scenariu e f. prost , in schumb glumele cu virusul asta sunt bune. DAAA’ , cateodata stam , ne uitam si radem a paguba , cam ca prostii.

 5. Doina Munteanu spune:

  Am observat si eu cum cazul COVID-19 din Ro. a fost anuntat (in mass media din Olanda) in statisticile occidentale cu o zi inainte de a fi anuntat ca „breaknews” de ultima ora la posturile tv din Romania. Chiar ma gandisem ca ai nostrii probabil „ascund” cazul.
  Ceva pute rau in toata aceasta „afacere corona-virus” pe plan mondial.

  • Dan Tomozei spune:

   L-au ascuns în statisticile străine până a dispărut virusul din săracul român. Cert este că în dimineața de 29 februarie avem raportate trei cazuri, deși unul este negativ din 2 februarie. România face praf până și noul coronavirus!

 6. bloju spune:

  pai.. eu v-am mai rugat sa scrieti despre ce stiti mai bine ( si mai exact ) respectiv despre soituatia din China !

  Restul, incl situatia adevarata din tara, in toate domeniile, va scapa …

  • Dan Tomozei spune:

   Sunt convins că și din starea de anonimat dvs. cuprindeți și controlați perfect realitatea din România, în toate domeniile!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.