OPRIȚI NEBUNIA DIN ROMÂNIA!

Este deja demonstrat că guvernarea Iohannis-PNL are o singură abordare pentru absolut toate problemele: brutal și târziu! Românul suportă orice.

România este singura țară condusă de un guvern care dacă ar fi asimilat unui părinte, și-ar trnsforma copii în bolnavi de frică, în frustrați și izolați. Exact sentimentele pe care tot mai mulți români le asimilează în comportamentul cotidian: văd pericole peste tot, resimt frustrarea social-economică, trăiesc tot mai acut sentimentul izolării la nivel de comunitate, de țară, de continent.

Este deja târziu, însă în România cineva trebuie să spună: OPRIȚI NEBUNIA!

Scoateți de la guvernare demenții care condamnă țara la dezastru economic! Scoateți de la guvernare miniștrii care au îmbrăcat haina comisarilor staliniști! Scoateți din istorie nenorocirea Iohannis, promotorul imposturii, iresponsabilității, dublei măsuri!

PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU, OPRIȚI NEBUNIA!
Mai este cineva capabil să oprească nebunia, în România?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

8 răspunsuri la OPRIȚI NEBUNIA DIN ROMÂNIA!

 1. Mircea a. spune:

  Păi unde sunt tinerii din iarna vara ,primăvara lui 2017 și 2018 , unde este diaspora care ne dădea lecții și mesaje că vor veni la București șă sugrume coruăția și să întroneze democrația.Băi voi ăia care luminați întunericul din jurul vostru și ignoranța cu tefoanele mobile ați amuțit ?Asta rezultă că ati fost manipulați și cordonați ca oile.Documentați-vă și maturizațivă prin îndemnurile politice nu gășiți soluții.

 2. Pingback: Guvern asimptomatic peste popor contemplativ! | Octavpelin's Weblog

 3. ursuleanu spune:

  Nu. PNL/Orban/Iohannis nu este guvern. Daca PNL/Orban/Iohannis ar fi guvern atunci s-ar ghida dupa legi romanesti in internationale, dar palatul Victoria este acum sub ocupatia unor criminali odiosi, condusi de un ins abject al carui unic scop este desertificarea tarii, praduirea banilor publici romanesti, a zacamintelor dar si decimarea romanilor pana la depopularea tarii. Strigatul de disperare nu este ”opriti nebunia” , ci opriti crimele impotriva umanitatii savarsite de nazistu Klaus Iohannis si complicii lui PNL/Orban..Acesti criminali nazisto/iohannsiti au dat recent legea carantinarii lege ce incalșca categoric atat Codul Nuremberg (1947) cat si Declaratia Helsinki (1964). Grav este ca sub teroare nazist/iohannsita Parlamentul Romaniei a fost de acord cu crimele transpusee in lege, legea dictaturii nazist/iohanniste. http://dantomozei.ro/2020/07/23/opriti-nebunia-din-romania/?fbclid=IwAR2jkIQw6QWpU41shxDpkcOpBdzT05WLlStp_-gX_cET9_QYFxcfsWNy8Cs

 4. livia spune:

  Daca cei cocotati in palatul Victoria ar fi guvernare atunci s-ar ghida dupa legi romanesti in internatioanle, dar palatul Victoria este acum sub ocupatia unor criminali odiosi condusi d eun abject nazist al carui unic scop este desertificarea tarii, praduirea zacamintelor dar si decimarea romanilor pana la depopularea Romaniei.Strigatul de disperare nu este ”opriti nebunia” , ci opriti ctimele impotriva umanitatii savarsite de nazistu Klaus Iohannis si complicii lui PNL/Orban..Acesti crimianli nazisto/iohannsiti au dat recent legea carantinarii lege ce incalșca categoric atat Codul Nuremberg (1947) CAT si Declaratia Helsinki (1964). Grav este ca sub teroare nazist/iohannsita Parlamentul Romaniei a fost de acord cu crimele transformatein lege, legea dictaturii naizst/iohannsite.

 5. Cezar Budescu spune:

  Din păcate orice inițiativă de stopare a nebunilor este catalogată ca fiind comunism, PSD-ism, etc. Cei care au acum vârsta pe care generația mea o avea la Revoluție, sunt supra îndoctrinați de Iohannis-PNL. E greu să mai trezești România la starea din Decembrie 1989. Pentru că asta ar fi soluția.

 6. Viorica spune:

  Bătrânii nu mai au putere iar tinerii sunt împărțiți, unii nu sunt interesați iar alții îi simpatizează și îi admiră. Cred că nu mai avem lideri curajoși cu dragoste de patrie. Ne merităm soarta ! Sunt și bătrâni care dacă postezi un articol de trezire la realitate te etichetează ca iubitor de comunism. Chiar nu înțeleg că situația este foarte gravă ! Au reușit să ne dezbine așa că asuprirea continuă ! Nici bunul Dumnezeu nu poate face mai mult dacă noi nu ne ajutăm.Nu sunt speriată , doar că mă doare sufletul când văd unde ne-a dus dorința de intrare în UE și dorința de a avea o țară ca afară.

  • Democratu` spune:

   ….” Sunt și bătrâni care dacă postezi un articol de trezire la realitate te etichetează ca iubitor de comunism….” Asa,….si ? nu asta este democratia ? sa cred in ce vreau cind vreau …este obligatoriu sa cred in capitalism ? pai daca este obligatoriu….ne intoarcem in NSDAP, in nazism….

 7. Democratu' spune:

  …nu, nu mai este nimeni. Ne-am obișnuit cu Raul, ne place,….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.