Când toată lumea închide, România declară pandemia COVID-19!

Bătaia de joc a Guvernului Iohannis-PNL continuă. Când toată lumea închide sau se pregătește să pună capăt pandemiei COVID-19, la București abia se constată OFICIAL nenorocirea care a dat peste cap întreaga planetă! Abia ieri, Guvernul Iohannis-PNL a emis Hotărârea Nr. 36 „privind constatarea pandemiei de COVID-19 și stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate pentru protecția populației„.

Este inutil să repet că actuala guvernare de la București acționeză contratimp, ineficient, pompieristic și exclusiv pe criterii de jaf național și isterie publică.

Odată cu Hotărârea Nr. 36, la mai mult de patru luni de când în România se aplică teroarea măsurilor în numele unei pandemii recunoscute oficial abia ieri, dar mai ales odată cu adoptarea Legii 136 din 18 Iulie 2020privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, țara a intrat oficial în DICTATURĂ SANITAR-ECONOMICĂ, cu un puternic și greu de controlat fundament politică.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.