Chinezii regretă trecerea în neființă a prietenului Gabriel Ghelmegeanu

Gabriel Ghelmegeanu, vizita la Radio China International 2011Asociația de Prietenie China – România cu sediul la Beijing a transmis, azi, un mesaj de regret și condoleanțe urmare a trecerii în neființă a lui Gabriel Ghelmegeanu (foto dreapta, vizită la RCI), preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie România – China.

În cadrul unui mesaj prezentat de Radio China Internațional (RCI) și semnat de Luo Dongquan, vicepreşedintele Asociaţiei de Prietenie China-România, se arată că „trecerea în nefiinţă a arhitectului Gabriel Ghermegeanu este o mare pierdere pentru prietenia şi cooperarea dintre ţările şi popoarele noastre. Gabriel Ghermegeanu va rămâne, mereu, în inimile noastre. Visul lui de dezvoltare şi intensificare a relaţiilor economice şi comerciale dintre România şi China va fi realizat, cu siguranţă, cu eforturile comune ale celor două ţări”. Textul integral AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, Din presa chineză, Înţelege China, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.