De 1 Decembrie, Tricolorul a ajuns pe Marele Zid!

Tricolorul Romaniei la Marele Zid de 1 decembrie 2016 AaPentru al patrulea an consecutiv, Tricolorul a ajuns pe Marele Zid de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, în cadrul unei iniţiative care se doreşte să devină o tradiţie în rândul rezidenţilor români din Beijng.

La fel ca în fiecare an, momentul a fost marcat cu intonarea Imnului României, o rugăciune închinată ţării şi românilor, o gură de ţuică şi un pahar de şampanie, asezonată cu mici gustări. Gândurile pentru ţara aflată departe, pentru românii lăsaţi acasă, pentru aspiraţiile şi problemele care necesită rezolvări, s-au îmbinat în clipele dedicate Zilei României, aniversată pe unul dintre cele mai cunoscute repere istorice şi culturale ale lumii.

Vremea bună a făcut ca evenimentul să se bucure de un cer senin şi albastru la porţiunea Badaling a Marelui Zid, cei patru temerari (trei români şi o canadiancă), ducând mai departe tradiţia Tricolorului din China.Tricolorul Romaniei la Marele Zid de 1 decembrie 2016 Ba Tricolorul Romaniei la Marele Zid de 1 decembrie 2016 Ca Tricolorul Romaniei la Marele Zid de 1 decembrie 2016 DaTricolorul Romaniei la Marele Zid de 1 decembrie 2016 EaRadio China International, Romania 2016 A

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.