FOTO – Zi de sărbătoare la Templul Badachu

????????????????????????????????????????A fost o nouă zi de sărbătoare la Templul Badachu/八大处 din Beijing, acolo unde zeci de mii de chinezi se perindă în aceste zile ale Festivalului Primăverii, pentru a aduce ofrande divinității, pentru a vizita târgul tradițional și pentru a viziona spectacolele trupelor care duc mai departe ritualuri vechi de sute de ani. La Badachu, la fel ca în multe alte locuri, China își consolidează prezentul conectând viitorul la tradițiile trecutului.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

REFERINȚE >>> Fotografii de poveste 

 

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.