Să-i iubim pe cei care protestează, chiar dacă nu gândim ca ei!

Sfinxul Tricolor_Dan Tomozei ROMăcar pentru că așa, poate, le vom oferi o fărâmă de șansă pentru a înțelege că România este una singură, că nu sunt două țări și nici două popoare cu numele România.

Să-i iubim pe cei care protestează, chiar dacă nu gândim ca ei, pentru că numai așa vor ajunge să simtă, apoi să înțeleagă, un lucru elementar: prin ură se ajunge la dezastru. Cei care ies în aceste zile în stradă, dominați de sentimente sincere, sunt dominați de ură, de sfidarea celui care nu se aliniază lor. Să-i ajutăm să înțeleagă că nu împotriva lor suntem, ci împotriva metodelor și lipsei lor de maturitate!

Incapabili să accepte sfatul părinților (pe care au ajuns să-i jignească și umilească public!!!) sau a celor mai trecuți prin viață rămași onești în relația cu propria țară, orbiți de manipularea care urmărește exact scopul contrar, cei care se află azi în stradă vor ajunge abia peste ani, ca și noi, să înțeleagă că au fost figuranți într-o piesă perfidă, cu regizori macabri. Vor ajunge să descopere că au jucat cu sinceritate și convingere într-un rol pe care nu l-au dorit și nu l-au înțeles la dimensiunea reală.

Să-i iubim pe cei care protestează, chiar dacă nu gândim ca ei și nu susținem practicile unui guvern suficient de prost!

Măcar pentru că înainte de orice guvernare, orice președinte, orice acțiune ostilă la adresa României, este important să rămânem uniți. Altfel, țara noastră se va rupe!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.