FOTO – Patinaj pe lacul Xihai

????????????????????????????????????????????????Ultima rundă de patinaj pe apele înghețate ale Lacului Xihai din Beijing. O bucurie riscantă în aceste zile de primăvară, când temperaturile au urcat peste 10 grade Celsius.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la FOTO – Patinaj pe lacul Xihai

 1. Rasvan Roceanu spune:

  Ultima ora: Ironia soartei!
  Avand in vedere ca sub presiunea protestelor, sub presiunea DNA si a Parchetului General puternic sprijiniti de Occident, absolut nimeni nu mai indrazneste sa puna in acord Codul Penal pe partea de abuz in serviciu cu cerintele Curtii Constitutionale, tribunalele au decis, pe drept cuvant, ca infractiunea respectiva nu mai poate fi judecata.
  Un prim condamnat pentru abuz in serviciu a fost pus in libertate, vor mai fi multi altii.
  Culmea, se spune ca jumatate din dosarele cu care DNA se lauda sunt pe abuz in serviciu!
  Bunica-mea avea o vorba: „Cand te bate Dumnezeu, nu te bate cu palma, ci cu parul.”

 2. Rasvan Roceanu spune:

  Unii patineaza f. f. riscant pe gheata democratiei din Romania sperand ca ea le va sustine revendicarile din strada, fara sa se intrebe daca pricep sau nu despre ce protesteaza.
  Sa speram ca totusi gheata va rezista, desi ei se straduiesc sa o faca sa crape si au adunat chiar 250.000 de oameni ca sa reuseasca asta.

  • Dan Tomozei spune:

   TFL-iștii teleghidați vor cere să patineze și la 40 de grade Celsius, invocând incapacitatea celor care nu sunt „guvernu’lui” de a pava cu gheață Piața Victoriei. Să fim sănătoși, dar Guvernul de azi este complice cu cei care protestează. Niciunii nu au contact cu legea: primii nu o aplică, cei din urmă confundă democrația cu anarhia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.