DAN RADU RUȘANU: „Citeam ‚Arhipelagul Gulag’ o oră, două, și după ce citeam eram foarte fericit. Acolo la noi nu te bătea nimeni …”

Radu Rusanu_Antena 3Cazul „Mariana Rarinca”, Cazul „Ingrid Mocanu”, iar acum Cazul „Dan Radu Rușanu” … un nou caz terifiant despre Direcția Națională Anticorupție din România care condamnă și distruge vieți înaintea instanțelor de judecată. Cine plătește, cine poate recupera traumele unui om, traume care puteau fi evitate, traume generate de JUSTIȚIA ANTICORUPȚIE? 

Sunt revoltat! A câta oară în ultima perioadă, văzând oameni puternici, capabili, doborâți de un sistem ticălos, bolnav până la animalism. Dan Radu Rușanu a vorbit la Antena 3 despre ororile democrației românești în care Direcția Națională Anticorupție se transformă cu fiecare caz de acest tip într-o instituție opresivă, criminală.

Radu Rusanu_Antena 3 b“Mă întrebați cum este în celulă … Toată perioada perioada aia în care te simți demoralizat luam și citeam ‚Arhipelagul Gulag’. Citeam ‚Arhipelagul Gulag’ o oră, două, și după ce citeam eram foarte fericit. Acolo la noi nu te bătea nimeni, ne dădea de mâncare. Față de ce pățeau ceilalți în fosta Uniune Sovietică, arestul central părea un parfum.”

“Arestul central și arestul preventiv în general este un mijoc de presiune al Parchetului, fantastic pe cei care sunt reținuți.”

Urmăriți emisiunea moderată de Mihai Gâdea de la momentul 1:14:11, având o nouă mărturie a unui om care a fost călcat în picioare de un sistem mizerabil, un sistem tolerat de fiecare român în parte, dar mai cu seamă de liberalii care trebuiau să îl apere pe Dan Radu Rușanu, de magistrații care trebuiau să o apere pe Ingrid Mocanu, de oamenii simpli care trebuiau să o apere pe Mariana Rarinca!

CÂND MAMA AFLĂ DE LA TELEVIZOR CĂ AI FOST ÎN PUŞCĂRIE! Cazul Mariana Rarinca

LECŢIA INGRID MOCANU: “Dacă lăsăm ţara să perpetueze aceste practici, copiii noştri vor ajunge într-o situaţie foarte gravă!”

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.