Trista și imbecila bucurie a protestatarului de iarnă

Să ai libertate și să îți bați joc de ea, asta da probă de minimă înțelepciune și tact. Să refuzi până la sinuciderea publică să accepți realitatea, apoi să ieși în stradă pentru a breveta „revoluția generației voastre”, iată unde a ajuns România. Este atât de trist, atât de fără sens și rezultat. Mințile luminate ale „generației voastre”, similar minţilor luminate din opoziţie, doar de atât sunt capabile? Doar să demonstreze şi să reconfirme că sunteţi incapabili să înţelegeţi realitatea? Sunteți incapabili să înțelegeți măruntul joc politic local – la care aspirați, sunteți incapabili să observați menghina multinațională în care sunteți strânși până la epuizare – dar de care sunteţi mândri ca un sclav care își poartă lanțul drept podoabă.

Voi sunteți generația care, deși aveți multiple diplome universitare, vă exprimați scris-vorbit semianalfabet. Dar aveți pretenția că reprezentați viitorul. De la înălţimea pretenţiilor voastre, a studiilor voastre, aidoma miliardarilor de carton, sunteți incapabili să observaţi că v-aţi amanetat deja viitorul străinilor. Ați făcut-o singuri, mânați de prostie, spre un viitor lipsit de consistență, de sens, de memorie. Un viitor căruia îi răpiți inclusiv dreptul de a purta numele ROMÂNIA! Voi sunteți imbecilii din „românica”.

Dacă gândurile şi cuvintele voastre ar fi gloanțe, România ar fi pustie!

Să ieși în stradă, în plină iarnă, bolnav, cu copii de-o șchioapă, doar pentru că inutilitatea nu te mai suportă în case, asta da probă de prostie.
Să pleci pe jos de la Cluj până la București ca să poți povesti copiilor că ai fost lipsit de minte … DA!, asta este o dovadă de imbecilitate.
Să cauţionezi impotenţa şi lipsa de luciditate, decenţă şi onestitate a opoziției care este incapabilă să își îndeplinească menirea … DA!, iată o probă de imbecilitate!
Să te lași manipulat de campanii finanțate din străinătate, să porți simboluri străine, să adopți sloganuri naziste, să promovezi rasismul … DA!, iată proba de imbecilitate de care dai dovadă și de care ești mândru!

Să protestaţi, să nu gândiţi prea mult!

Trebuie să îți lipsească multă minte, românule, ca să fii mândru când faci ceva INUTIL, lipsit de sens, de rezultat.

Trist viitor are România. Peste 10-15 ani, o parte din imbecili de azi, care îndeamnă şi ies în stradă, vor conduce ţara. Dacă va mai fi aşa, dacă vor mai avea un cuvânt de spus în propria ţară de care azi îşi bat joc, fiind drogaţi cu L.R.E.C. (lipsa realei educaţii şi conştiinţe).

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.