AGERPRES, promotoarea urii şi dezbinării!

În mod cert, probele şi argumentele logice conduc spre un răspuns pozitiv: DA! Agenția Națională de presă AGERPRES, finanțată de la bugetul public, se află de mai mult timp în situația ilegală de a face politică. AGERPRES a devenit o rampă de promovare pentru cei care susțin ura și dezbinarea, o platformă în care sunt atacați miniștrii PSD-ALDE, un spațiu în care sunt promovați #rezistenți și de sunt lansate în plan internațional imagini și informații decupate din realitatea românească.

Imaginea alăturată, promovată drept Fotografia zilei, vine să confirme decăderea profesională sub mandatul domnului Alexandru Giboi, un director plătit din bani publici pentru a duce războaie cu cei care îi asigură salariul.

Agerpres nu este un selfie, domnule Giboi!

Este o rușine de neimaginat să vezi pe agenția națională de presă imagini cu lideri politici spânzurați, ca un îndemn și semnal de încredere transmis celor care se află în incapacitatea de a înțelege și cuprinde realitatea românească.

Câtă vreme Guvernul de la București tolerează astfel de manifestări, fie în numele libertății de exprimare, fie pentru că este incapabil să așeze instituțiile sale pe un făgaș de normalitate, imaginea României în străinătate are de suferit.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.