Se caută un procuror! În România …

În fața protocoalelor secrete care au violat ani de-a rândul oameni, legea, libertatea … se găsește în România un procuror care să se autosesizeze și să demareze cercetările pentru subminarea statului de drept? Măcar unul? Nici unul … ?

Specialiștii în Drept vor putea încadra faptele în literă de lege, dar, pentru omul simplu, lucrurile stau așa: întregul arsenal constituit de protocoalele secrete în baza cărora s-a „înfăptuit” Justiția în ultimii ani este PENAL! Prin fapte penale au fost etichetați „penali” mii de români. Alte câteva sute au stat în pușcărie nevinovați, în timp ce alții au murit nevinovați …

Bolnavii de demență haștagistă trebuie ajutați să înțeleagă că arsenalul protocoalelor secrete este PENAL!

Penali sunt toți cei care au acționat la dezvoltarea și aplicarea acestui arsenal cu efecte letale la adresa drepturilor și libertăților. Penali-pușcăriabili sunt toți cei care au semnat aceste protocoale, toți cei care au cauționat prin fapte şi declaraţii substituirea și  anularea legilor!

La 29 de ani de la căderea dirijată a comunismului, România se află tot în totalitarism. Când adevărul și legea sunt strâmbe, libertatea este în comă!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.