Domnul BLESTEM!

Ce fel de om să fii dacă nu BLESTEMAT, când nu ai compasiune pentru cel lovit pe nedrept? Ce fel de caracter să ai dacă nu BLESTEMAT, atunci când calci pe cadavre pentru a urca? Ce fel de existență să ai dacă nu BLESTEMATĂ, când nu ai copii și nu îți pasă de viitorul propriei țări? Cum altfel dacă nu BLESTEMAT, este cel care vinovat fiind de necinste se declară imaculat şi acuză de-a valma pe cei care nu îl slăvesc? BLESTEMAT … este cel care învrăjbeşte, în loc să adune poporul!

Domnul Blestem nu conduce o ţară, pentru că la el ţara începe și se termină la capătul confortului personal. În confortul personal, țara nu există. Când nu este în zona de confort personal, Domnul Blestem incită numiții în funcții să boicoteze aleșii în funcție. Pentru că Domnul Blestem confundă numirea cu alegerea.

Fiind cel mai ales dintre românii ultimilor patru ani, Domnul Blestem se vrea reper de moralitate, lecție de viață, lumină călăuzitoare. Însă, Domnul Blestem și-a pierdut moralitatea între meditații, a ratat întâlnirea cu viaţa negociind copii. Cât despre lumină, Domnul Blestem este expert în argumentarea întunericului din noapte.

Când se întâlnesc lipsa de compasiune, frustrarea, deviaţiile intime, minciuna şi orgoliul găunos, Domnul Blestem este în mediul optim. Adevărul şi Dreptatea au chipul şi asemănarea morţii: NICIODATĂ!

Dacă Domnul Blestem este în fruntea României, cu toţii purtăm o vină. Merităm să fim reprezentaţi de unul ca Domnul Blestem, cel mai străin de ţară preşedinte al României!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Domnul BLESTEM!

 1. Dan spune:

  Aberati fara gratie!!! Nu Iohannis a invrajbit poporul! Dimpotriva, rezistenta sa a fost benefica!!!! Prea sumara…..din pacate…..

 2. Zaqk spune:

  Dovezi pentru cele afirmate?

 3. cristti7 spune:

  Nici eu nu am copii. Inseamna ca am o existenta blestemata?

  • Dan Tomozei spune:

   Sunt sigur că aţi înţeles mesajul din text. Cum sunt la fel de sigur că nu aţi dat meditaţii la fizică până aţi ajuns proprietar de şase case. Şi aproape sunt convins că dacă dvs. eraţi preşedintele României nu învrăjbeaţi poporul. Prin urmare …

   • cristti7 spune:

    Eu stiu cat dispret merita Iohannis, nu de asta e vorba .Problema e ca eu, care nu am copii si poate si altii ca mine, ne simtim lezati de afirmatia dvs. din care s-ar putea intelege ca cei fara copii ar fi blestemati. Daca puteti sa clarificati, va rog. Multumesc.

    • Dan Tomozei spune:

     Stimate domn/doamnă, insistați gratuit. Dacă nu ați înțeles prima explicație dată, dacă vă este atât de străină metafora jurnalistică, dialogul nostru este lipsit de sens. Repet, cumulul de situații, nu o singularitate, îl duce pe Iohannis în contextul prezentat. Nu căutați sensuri pe care eu nu le dau. Numai bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.