Referendumul schizoidului!

Mai sunt câteva zile până la alegerile europene, din care schizoidul* președinte Klaus Iohannis a mușcat aidoma unei căpușe. Bunul simț te obligă să respingi creatura, să o extirpi, chiar dacă a apucat să îți infesteze organismul cu letala și cumplita boală Lyme. Bunul simț te obligă să respingi prezenţa la referendumul propus de schizoidul preşedinte, dar să mergi să votezi pentru Parlamentul European.

Deloc de neglijat şi înţeles este faptul că simpla prezenţă la referendum, chiar şi anularea buletinului de vot, reprezintă un câștig pentru căpușa Iohannis și PNL-ul aflat în sevraj multi-inteligence! Un vot chiar şi anulat se contorizează la cvorumul care poate da sau nu valabilitate referendumului!

Acum! Revenind la apropiata zi de 26 Mai 2019. Iohanniştii-liberali la pachet cu agresivii USR-işti ne propun o Românie supusă UE, pentru că numai așa ești un adevărat român. De partea cealaltă, pesediștii și ALDE ne propun o Românie mai demnă și mai curajoasă în relația cu UE.

Mânaţi ca vitele spre abator, într-o atmosferă tot mai agresivă și violentă, românilor li se prezintă două opţiuni extreme și false: una europeană – a căpuşelor iohanniste şi alta antieuropeană – a PSD+ALDE.

Extreme pentru că nu fac decât să contribuie la segregarea societății (deși toată lumea dorește să fie în UE). Falsă, pentru că în timp ce căpușele iohanniste pozează în europeni, deşi nu sunt decât umili executanţi ai intereselor străine şi personale, PSD-ALDE încearcă firave reacții de orgoliu național într-o Uniune Europeană tot mai dominată de extremism și naționalism. Or tocmai asta nu place liderilor UE care privesc Europa Centrală şi de Est ca pe o anexă a Vestului superior promotor al dublului standard.

Într-un scenariu uşor de imaginat, ceea ce ne propune la 26 Mai căpuşa schizoidă Iohannis se încadrează în articolele preferate ale torţionarei de tip nou Laura Kovesi: „obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul”, pentru că Referendumul pe justiţie este o formă de deturnare a realităţii, iar odată declanşat avem şi fapta pentru care DNA a trimis la arest sute de români. Folosul necuvenit este uşor de identificat în imixtiunea preşedintelui căpuşă în alegerile politice (interzisă de Constituţie) şi în creşterea procentului cumulat de PNL!

Dar, la fel cum în Uniunea Europeană celor care delapidează miliarde de euro nu li se întâmplă nimic, nici preşedintele schizoid nu este tras pe margine.

Rămâne să vedem pe 26 Mai câţi dintre români au fost infestaţi de tupeul fantastic de care dă dovadă limaxul ratat moral, trădătorul de ţară Iohannis, susţinut orbeşte de sinucigaşul Partid Naţional Liberal.

Pentru cei care nu comportă o bună relaţie cu termenii de dicţionar, le dau o mână de ajutor.
Dex: SCHIZOÍD, -Ă adj. (Despre o constituție mintală) Predispus spre schizofrenie; (despre o personalitate) care se caracterizează printr-un comportament bizar, înclinat spre izolare, spre viață interioară; schizotim.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Referendumul schizoidului!

  1. Pingback: REFERENDUM PE JUSTITIE,DESPRE ROMANIA GOLITA DE INSTITUTII! | Octavpelin's Weblog

  2. Maria Dragnea spune:

    Zurnalist lipsit de educatie care ignora si jigneste autoritatile din Romania, iubitor de pesedea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.