Ce să-i răspunzi unui președinte IDIOT!

NOTĂ: Pentru cei înecați cu “ciuma roșie”, acest text nu este pro-PSD, nici anti-Iohannis.

Caragiale s-a răsucit în mormânt și a lovit din nou. De data asta prin vocea celui mai idiot președinte din istoria României, Klaus Iohannis:

„Da, suntem de acord cu interzicerea… Suntem de acord cu interzicerea corupției!” am vrut să spun, dar, din păcate, așa departe nu putem să mergem și atunci putem să spunem: „Da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupție!” (vezi integral AICI)

La așa text, numai proba video ne poate salva din inconștient. Probă video care ar trebui să fie SUFICIENTĂ pentru a înțelege odată pentru totdeauna de ce Iohannis este cel mai idiot președinte din istoria României. Adică, idiotul nu cunoaște nici măcar întrebările referendumului pe care singur l-a propus. De înțeles … ce să mai discutăm?

Acest idiot, impostor cățărat în spatele României și românilor cu ajutorul străinilor, serviciilor și tragediilor de genul #Colectiv, are o singură obsesie: PSD-Dragnea! Vorba lui nenea Iancu: “din această dilemă nu putem ieși”.

Se știe, idiotul vrea un nou mandat! Pentru asta este capabil să dea foc la țară, să amestece alegerile cu un referendum despre nimic cu un rezultat (oricare ar fie el) I-NU-TIL!, că învrăjbească românii, să incite la ură și violență, promovând dubla măsură: orice pentru ai lui, nimic pentru ceilalți!

Dacă tot vrea un nou mandat, idiotul ar trebui să ne spună ce a făcut vreme de cinci ani pentru România, dincolo de promovarea urii și accentuarea fracturilor în societatea românească.

Iată câteva întrebări simple, pe nivelul președintelui idiot Klaus Iohannis:

1. Cum a sprijinit Guvernele din mandatul său, în proiectele interne şi externe?

2. Ce a făcut concret pentru ridicarea Mecanismului de Verificare şi Monitorizare (MCV)?

3. Ce a făcut pentru a se afla adevărul în tragedia de la #Colectiv?

4. Cum i-a sfătuit pe euro-deputaţii PNL care au votat împotriva României, în Parlamentul european?

5. Ce a făcut pentru eliminarea abuzurilor din Justiţie?

6. De ce lipsa de experienţă a unora este valoroasă, iar a altora este păguboasă?

Zic să mă opresc la şase întrebări pentru că este obişnuit cu cifra şi oricum idiotul preşedinte Klaus Iohannis are nevoie de timp pentru citit, pentru înţeles, pentru aprofundat, recitit, reinterpretat … până îl prinde din urmă confortul şi oportunitatea de a pleca din nou în vacanţă … pe bani publici!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ce să-i răspunzi unui președinte IDIOT!

 1. Emanuel spune:

  1. Cum sa le sprijine? Sa amputeze justitia mai repede?
  2.Nu e treaba lui, e treaba guvernului, ca doar ei administreaza tara.
  3. E treaba justitiei. Sunt puteri independente in tara: justitia si presedintele.
  4. Aici nu stiu cine a votat impotriva Romaniei. In ce cauze?
  5. E treaba parlamentului sa lupte impotriva abuzului si coruptiei.
  6. La cine te referi?

  • Dan Tomozei spune:

   Stimate domn, prin simplul comentariu la punctul 4 te-ai descalificat de la dialog. Dacă nici măcar atâta lucru nu cunoști, restul este lipsit de sens.

   PS – Președinția și Guvernul nu sunt în relația putere – opoziție, sunt parte a Statului, adică partenere de dialog. Or, când Iohannis a menifestat, măcar odată, interesul pentru dialog real?
   Numai bine.

   • xaeus spune:

    Scopul unui presedinte este sa sprijine constructiv guvernul, nu sa-i puna bete in roate ca asa vrea el. Dca tot nu a facut nimic, macar nu trebuia sa fie contra a orice, doar asa, ca poate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.