Iohannis … un Roubini ceva mai prost și mai mincinos!

Ce fel de om să fii să poți lua în serios tot ce spune și face acest rebut uman? Ce fel de om să fii, dacă nu construit pe aceeași eroare morală, încât ajungi să crezi în el și să îl votezi ca soluție pentru România?

Similar obsedatului pentru dezastrele economice globale Nouriel Roubini, hoțul de case Klaus Iohannis manifestă o obsesie psihiatrică pentru demolat. Roubini a nimerit-o cu dezastrul economic produs de americani în 2008, apoi a ratat tot ce prezis și continuă să prezică. Cea mai mare ratare este legată de China, despre care de mai bine de zece ani tot spune că se va prăbuși economic. E drept că nici China nu este condusă de imbecili pasionați de distrus. La rândul său, Iohannis nu o nimerește nicicum cu „guvernul meu”, în ciuda cabalei globale care îl proptește ca pe un mort în geam, doar-doar mai prinde un mandat.

Mortul viu, însă, vorbește și lansează idei pentru prostit idioții de care România, la 30 de ani de la ieșirea din comunism, nu duce deloc lipsă.

Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași

Iată doar două citate din mizeria de program electoral „ÎMPREUNĂ PENTRU ROMÂNIA NORMALĂ”, o îniruire de idei fără niciun contact cu realitatea, gândită/scrisă/tehnore-dactată de aceeași echipă ridicolă care a produs și maculatura „EU.RO”.

Un „produs” care se va vinde bine la idioți, din care nu afli decât un singur lucru și anume că, în cinci ani de mandat, Iohannis nu a făcut decât să se plimbe, să dărâme, să facă o obsesie bolnăvicioasă pentru PSD și morții în condiții suspecte, și să se pozeze cu gândul la actuala campanie electorală.

„România normală este, totodată, statul care funcţionează pentru cetăţean, în care Guvernul lucrează cu responsabilitate pentru dezvoltarea ţării, Parlamentul legiferează bine și eficient, iar Președintele își îndeplinește atribuţiile constituţionale.”

„Eu voi fi în continuare acel Președinte dedicat oamenilor, care folosește toate prerogativele funcţiei pentru a se opune abuzului, corupţiei și oricărei măsuri luate împotriva cetăţenilor.”

1. Când a respectat Iohannis Constituția României în perioada 2014-2019?

2. Când și cum s-a opus abuzului, corupţiei și oricărei măsuri luate împotriva cetăţenilor?

Această mizerabilă ființă umană la metru cub, acest normal închipuit, acest prefabricat își bate joc de țară și de români, promovând legea sfidării și proastei superiorități, instigând la nerespectarea legilor și Constituției, acționând permanent pentru dărâmarea guvernelor și proiectelor peste care nu a putut și nu poate să se împăuneze în toată goliciunea umană!

Dacă în cinci ani, în care avea de pierdut un nou mandat, s-a comportat ca un vechil pe moșia furată, nu câștigată cinstit, nu vreau să imaginez ce va face în alți cinci ani în care nu mai are nimic de pierdut!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.