Dulcea şi împuţita trădare … noua guvernare!

România are un nou guvern. Cu un premier suspectat că nu a muncit o oră în mod real, dar care a avut contracte de muncă la companii de familie politică. Abia acum intrăm în normalitate. Corupția nu ucide prostia, prin urmare trădarea este noua valoare  promovată de guvernul Iohannis 2! Oferta noului guvern este una simplă: să demolăm la modul general, ca să ne rezolvăm problemele în mod particular!

Câteva idei pentru cei care nu au înțeles soluția Iohannis: promovarea trădării, imposturii, urii, dezbinării, vânzării de țară!

Câteva idei pentru cei care încă nu îl îmbracă în flegme pe Ponta: pisicul trădătorul a fost trădat, dar tot degeaba. Dimensiunile fizice nu țin loc de inteligență!

Câteva idei despre România: când acționezi prin trădare, soluția temporară generează efecte devastatoare. În România profundă, mizeria cu scopul care scuză mijloacele este demonstrația lipsei de contact cu realitatea locului, orice se croșetează pe marginea Mioriței!

Câteva idei despre PSD: Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!

Concluzie: Dulcea şi împuţita trădare dă României o nouă guvernare aservită intereselor  străine şi unde mai rămâne loc … intereselor personale!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Dulcea şi împuţita trădare … noua guvernare!

  1. Pingback: BLESTEMAȚI FIE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: BLESTEMATI FIE TRADATORII SI VANZATORII DE TARA! | Octavpelin's Weblog

  3. Stanca Ion, Calafat (Dolj), România spune:

    Adevărat și o gândire cu bătaie lungă asupra a ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, la București! Cât o să mai suporte, oare, românii mojiciile unor oameni fără suflet de român, care să conducă destinele, aserviți unor interese străine sau proprii? De când am votat în Săptămâna Orbului, tot orbecăind mergem, cu sanșe puține de a vedea Lumina din…capătul tunelului pe care ne-o promitea premierul Victor Ciorbea.Doamne, trezește și ocrotește-i pe români!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.