Coșmarul din visul unui ticălos!

Se face că până și ticăloșii au somn. Klaus Iohannis este unul dintre ei, chiar dacă nu este primul ticălos ajuns președinte în România. În fine … somnul lui Iohannis este tulburat de ceva vreme de un coșmar. Se face că în vis îi apare Viorica Dăncilă care îl poartă peste România lui, peste Guvernele lui, peste casele lui, peste Colectivul lui, și cam peste tot ce a dărâmat fără să pună nimic în loc.

Dar, nu este doar atât. În coșmar apare și turul doi al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, pentru care românii îl somează să se prezinte în dezbateri publice, unde Viorica Dăncilă întreabă fără nicio reținere:

 1. Domnule Iohannis, pentru ce ați jignit Biserica Ortodoxă Română și românii care au susținut referendumul pentru familia tradițională, formată din bărbat și femeie?
 2. Domnule Iohannis, este adevărat că sunteți membru al comunității LGBT?
 3. Domnule Iohannis, pentru ce a trebuit să moară oameni ca să dărâmați guvernul Ponta?
 4. Domnule Iohannis, când veți returna statului român banii încasați ilegal din chiriile primite pe casele cumpărate ilegal?
 5. Domnule Iohannis, care sunt rezultatele mandatului de cinci ani de președinte al României?
 6. Domnule Iohannis, care au fost gesturile de bunăvoință făcute pentru a sprijini românii aflați în suferință?
 7. Domnule Iohannis, pentru ce neputința dumneavoastră umană o transformați în ură și segregare socială?
 8. Domnule Iohannis, pentru ce ați tolerat și încurajat imixtiunea serviciilor în Justiție?
 9. Domnule Iohannis, pentru ce ați refuzat și refuzați să respectați Constituția României?
 10. Domnule Iohannis …

Și coșmarul continuă, în timp ce Iohannis se ascunde tot mai adânc în spatele silicoanelor și botoxului PDL, pardon PNL.

Poate că, sub presiune, Iohannis va accepta să iasă din letargia sfidătoare. Asta nu va schimba cu nimic, nici rezultatul, nici modul în care România va fi condusă în următorii cinci ani.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Coșmarul din visul unui ticălos!

 1. Stanca Ion -Calafat, județul Dolj(România) spune:

  Adevărat! Din ceea ce am văzut astăzi, miercuri, 13 noiembrie 2019, la Conferința televizată a domnului Iohannis, se pare că ar trebui să-și dea jos măștile și…casca din urechi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.