Câștigătorii Cupei DHS România, în vizită în China

Câștigătorii marii finale naționale din România a Cupei DHS 2019, concurs de îndemânare pe bicicletă și educație rutieră, au ajuns în China, beneficiind de premiul oferit de organizatorii evenimentului, compania chineză DHS cu sediul în Deva, cel mai mare producător de biciclete electrice din Sud-Estul Europei.

După ce au câștigat finala organizată anul acesta la Craiova (foto jos),  unde au participat 160 de elevi, câștigătorii din Reghin, Deva și Sibiu, alături de însoțitori, au ajuns la Beijing, prima vizită de fiind făcută la redacția de limbă română a Radio China Internațional – China Media Group. Aici au fost primiți de directorul Wu Min și directorul adjunct Li Xin, care au prezentat istoria de peste 51 de ani de activitate în limba română, redacția și cabina de înregistrare în care sunt pregătite emisiunile pentru ascultătorii din România și Republica Moldova.

Programul în China va include capitala Beijing și Shanghai, unde timp de o săptămână vor fi vizitate obiective turistice și istorice de prim rang.

Potrivit organizatorilor, CUPA DHS este singurul eveniment din România cu implicaţii sociale, de educaţie și prevenţie rutieră, precum și de promovare a unui mod de viaţă sănătos. Desfășurarea la nivel naţional, prin implicarea cadrelor didactice și a elevilor, parteneriatul dintre aceștia, relaţionarea pe parcursul competiţiilor și dezvoltarea spiritului de echipă, a făcut din CUPA DHS un exemplu de fair-play și un adevărat spectacol pentru cei care iubesc mersul pe bicicletă.​ Anual, fondul de premiere constă în biciclete, echipament sportiv, accesorii pentru biciclete, pachete de premiere pregătite de către partenerii și sponsorii concursului, evenimentul ajungând să implice toate județele din România, la ediția 2019 participând echipe din 40 de orașe.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Din presa românească, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.