BLESTEMAȚI FIE TRĂDĂTORII ȘI VÂNZĂTORII DE ȚARĂ!

Suntem în pericol toți cei care mai GÂNDIM românește! De SIMȚIT, românul a arătat ce simte la Referendumul pentru Familie, apoi la prezidențiale, urmând să betoneze direcția la alegerile locale și parlamentare din 2020.

Românul a ajuns să se exprime în limbajul mercantil și monstruos al țărilor occidentale, diferența fiind una accesibilă doar celor care au capacitatea de a înțelege ce vorbesc. Pe nivelul tuturor … în timp ce țările occidentale asediază economic și politic țările slabe, românul a ales să cedeze necondiționat economic și să se auto-asedieze politic predând țara în mâinile unui imbecil reales președinte, în mâinile unor politicieni preocupați exclusiv de trădare națională.

Cum a ajuns simțirea românului atât de mercantilă și monstruoasă? Dar, oare nu așa a fost mereu, de la Bicilis, la Băsescu-Petrov și Kovesi? Mă tem că Istoria ne aduce argumente pentru a doua întrebare, cea care ne arată că cei curajoși și demni au plătit cu viața proprie și a familiei, de la Decebal, la Ceaușescu, sau cu închisoarea după 1990, deși morții nu sunt puțini nici în închisorile democrației.

Dulcea şi împuţita trădare … noua guvernare!

Am cunoscuți și prieteni printre cei care au intrat în malaxorul justiției la comandă inițiată sub Băsescu-Petrov, accelerată apoi temperată sub imbecilul Iohannis, iar acum pare să se reactiveze.

Niciunul dintre cei secerați nevinovați de INJUSTIȚIA din România nu a stârnit reacții din partea UE, SUA, dovadă că acesta este planul: eliminarea celor care au conștiință și înlocuirea lor cu indivizi-râme gata oricând să se târască pentru a linge bocancul străin.

România a ajuns în monstruoasa logică a celor care gândesc pentru acum, nu pentru viitor, a celor care vor să facă pe plac, nu a celor care vor să fie pentru că știu! Când au (re)ales președinte un imbecil de talia lui Iohannis, românii s-au exprimat cu tot cu armată, servicii, biserică și școală! Primele două sunt umilință în uniformă, ultimele două sunt demonstrația inutilității sociale. Primele două se împușcă permanent în picioare, ultimele două sunt proba analfabetismului funcțional social.

Cine salvează România?

În cele din urmă, speranța rămâne în cei care reușesc să păstreze VIU spiritul românesc, în cei care vor refuza CU ORICE RISC să tacă. Pentru că trebuie sa ne ridicăm și să dăm un răspuns puternic de total refuz, de respingere ferma a schimbării care ne este impusă din exterior, prin intermediul trădătorilor de țară si de neam, începând de la președinte, la Parlament, de la ministrul Apărării, până la ultimul îmbrăcat în uniformă si care accepta asediul și predarea fără luptă.

BLESTEMAȚI FIE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2019, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la BLESTEMAȚI FIE TRĂDĂTORII ȘI VÂNZĂTORII DE ȚARĂ!

  1. Pingback: Un general român în solda dușmanului! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 09 – 15 decembrie 2019?

  3. Vasile Serban spune:

    Din 89 pina acum s-a maers din ce in ce mai rau.Eu am lucrat 41 de ani,dar desfiintarea voita a locurilor de munca ,prin inchiderea si distrugerea aproape in totalitate,marea lor majoritate fiind recuperabile prin retehnologizare.Astfel milioane de romani au ramas fara mijloace de subzistenta si au hotarit sa ia drumul streinatatii,plecind astfel inafara peste 4 milioane de romani, adica cca 80% din forta activa a tarii.Probabil mult dintre ei var fi irecuperabil pierduti.Astfel tarile in care au emigrat se dezvolta cu aceasta forta romanesca,iar romania regreseaza necontenit.In acelasi timp s-a dus o politica dezavantajoasa de a vinde streinilor orice,sau de a importa chear si produsle alimentara.Inevitabilul colaps se apropie.Mai mult se tot vorbeste de divizarea tarii. (Sa ne amintim dictonul ”divide si stapineste” pt. a sti raspunsul . Romania este pe un drum gresit al pierzaniei daca nu ne vomalege un roman patriot la conducerea tarii. In incheiere motivez doar cu padurile tarii vindute pe nimic,lemn brut (cel mai ieftin posibil) austriecilor,in timp ce infiecare judet am inchis Combinatele romanesti de Prelucrare a Lemnului,toate functionale !! Avantajul cui ??? Nu se va reface padurea distrusa nici peste 500 de ani !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.