CRĂCIUN cu Mustață (†), Sava (†), Cociorvan (†), Rarinca, Mocanu, Bîrsan, Bălan, Gutău, Rușanu, Greblă, Dragomir, Vicol, Bica, Baumann, Manolachi, Dragnea, Năstase …

Celor dintre voi, cărora programul de impostură, ură și violență, nu v-au devorat și extirpat credința și iubirea, vă chem să trimitem un gând bun acelor care, în anii din urmă, au fost tocați în malaxorul „democrației”. O mână de oameni vizibili, dar sunt sute, mii, invizibili, cu toții adevărați deținuți politici în vremea proclamatelor drepturi și libertăți ale omului!

Și spuneți în gând cu voce tare, până vă cuprinde revolta: STAN MUSTAȚĂ (†), IOAN SAVA (†), DAN ADAMESCU (†), MARIANA RARINCA, INGRID MOCANU, GABRIELA și CORNELIU BÎRSAN, GEORGE BĂLAN, MIRCIA GUTĂU, DAN RADU RUȘANU, MARIA COCIORVAN (†), PETRICĂ MANOLACHI, TATIANA BAUMANN, DANIEL DRAGOMIR, LAURA VICOL, ALINA BICA … și toți cei necunoscuți care alături de familii au parcurs deșertăciunea acestor ani de accentuată dezbinare și vânzare de țară.

Nu mă tem să afirm ceea ce se cunoaște: LIVIU DRAGNEA, ADRIAN NĂSTASE, alături de majoritatea politicienilor trecuți sau intrați mai recent în MALAXORUL CRIMINAL AL INJUSTIȚIEI DEMOCRATICE din România, sunt condamnați politic! În absența unor probe reale și a unui proces corect, despre ce discutăm?

La fel, condamnați politic sunt cei menționați mai sus, oameni verticali care nu au cedat în fața presiunilor. Metodele folosite de DNA, care a pedalat pe culoarele INJUSTIȚIEI sunt similare stalinismului: pentru acoperirea cauzei politice au inventat fapte civile sau penale!

Ca de fiecare dată, de sărbători primesc amenințări.

Dar, cum să te temi de idioți promovați și stimulați de un președinte imbecil, un președinte capabil să se urce pe cadavrele Colectiv și ale Revoluției din ’89? Un președinte care mimează prost și ridicol compasiunea pentru victime, în timp ce protejează torționarii de ieri și de azi! Cum să te temi de o viață din care DEMNITATEA, ONOAREA, CREDINȚA, sunt extirpate și înlocuite cu abuzul, anormalitatea, imoralitatea?

Ei vor să tăcem, așa cum doreau colegii staliniști ai neîmbălsămatului Șora! Doar dacă tăcem frica lor îngrozitoare de ADEVĂR se domolește iar odată cu ea și setea de sânge! Pentru că oricum vor continua să incite la violență și ură, să prezinte ținte publice pentru a acoperii dezastrul în care se prăbușește România.

CRĂCIUN CU PACE TUTUROR!

DUMNEZEU SĂ ÎNTĂREASCĂ ROMÂNUL  CARE NU S-A VÂNDUT, CARE NU ȘI-A PIERDUT CREDINȚA ȘI IUBIREA DE ȚARĂ!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.