Așteptam de mult semnalul lui Pleșoianu: FIE SĂ FIM!

Recunosc, așteptam de mult acest mesaj, acest semnal de normalitate din interiorul PSD-ului ajuns preșul pe care își șterge bombeurile, făcute la comandă, cel mai infect președinte al României! Știu că suntem mulți, suntem milioane care simțim și gândim ca Pleșoianu. Să facem bine și să gândim pentru România, sprijinind cu încredere și efort un român pentru România.

„Dacă, după congres, PSD va fi condus de Grindeanu, Tudose și alți academicieni ai serviciilor sau persoane care pun semnul egal între Dragnea și Orban, atunci ne spunem „adio” și ne vedem de drumuri. Eu NU merg mai departe într-un partid condus de astfel de personaje!” – Liviu Pleșoianu!

Fie SĂ FIM, OAMENI LIBERI!
Cu mintea lucidă și sufletul curat, să privim spre Liviu Pleșoianu și ca el mai este Dan Chitic, pe care îl creditez cu încredere și credință că vor ca România să fie în primul rând a românilor neinfectați de trădare, fanariotism, proastă loialitate și spirit de turmă în fața cotropitorilor!

2020 poate fi anul în care … „FIE SĂ TRIUMFE CURAJUL, nu frica, FIE SĂ TRIUMFE DREPTATE, nu injustiția, FIE SĂ TRIUMFE VORBA LIBERĂ A OMULUI LIBER, nu tăcerea vinovată, FIE SĂ TRIUMFE ROMÂNIA, nu … «Românica»!”, așa cum simte, crede și spune Pleșoianu!

Cei care nu știți cine este Pleșoianu, este vremea să vă treziți din letargie, din nepăsare și teamă, înțelegând până în măduva oaselor străbunilor noștri  mesajul: FIE SĂ FIM!

În 2019 (chiar dacă a ales să rămână curat și a respins provocările din campania prezidențială), Pleșoianu afirma că va „candida din partea românilor, a oamenilor care au crezut și în 2012, și în 2016, în posibilitatea:

de a ne ridica din genunchi (nu de a lustrui fericiți pantofii altora);
de a avea o justiție adevărată (nu una care distruge sufletul unui copil târându-l pe jos la propriu);
de a reașeza România în destinul său de țară menită să creeze punți între țări (nu de stat vasal mulțumit să fie mereu mutat de alții pe o tablă de șah ce nu-i aparține);
de a reașeza ființa omenească în centru și de a reumaniza profund societatea, politica, educația, relațiile de muncă (nu de a continua să construim castele de nisip care se vor răsturna la cea mai mică adiere de vânt);
de a face politica OMULUI LIBER (nu de a fi marioneta unor grupări, interne sau externe, de interese economice sau politice, din zona ieșită din matcă a serviciilor sau a altor organizații meta-statale);
de a prețui rădăcinile spirituale și culturale ale acestui neam (nu de a deveni clone lipsite de identitate proprie încolonate spre prăpastia așa-zisului „progresism”);
de a aduce în prim-plan oameni curați și dornici să-și ajute semenii (nu politruci și ipocriți înregimentați care mimează prost grija față de ființa omenească)!”

Fie SĂ FIM, OAMENI LIBERI!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.